Edinstveno Dvojno Star Stud Uhani Modro Beli Ogenj Opal Uhani Za Ženske Belo Zlato Mavrica Birthstone Poroko Ušesa Klinov Nakit

Oznake: opal kamen, ogenj opal, opal nakit, mavrica, ocean blue opal uhan, ogenj opal obesek, p zvezde uhani, grozd mavrica uhani, vroče seksi ženske, foto, 925 mavrica.

• Obliko\vzorec: Star
  • Številka Modela: EAR1198
  • Kovine Tipa: NOBEN
  • Slog: Trendy
  • Postavka Vrsta: Uhani
  • Fine ali Moda: Moda
  • Nazaj Iskanje: Push-nazaj
  • Blagovna Znamka: JUNXIN
  • Uhan Tip: Stud Uhani
  • Material: Opal
  • Spol: ŽENSKE

Podrobnosti Izdelka

Dostava

1.mi ladja v vseh naših predmetov po vsem svetu v 48hours, ki jih na kitajskem pošti priporočeno pošto/ePacket/china post navadne majhne paketni/DHL/EMS. 2. Včasih to lahko traja tudi do 4-7 tednih zaradi strogih po meri Pregled. 3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 4.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo. 5.Po pošljete pošti(prikaži čaka kupec prejema blaga), ne moremo spremeniti naslov več,zato vas prosimo, da preverite naslov, ki je pred njim. 6.Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo dobili nazaj, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Vračilo

1) Če proizvodi niso isto kot desription ali zdrobljen v tranzitu.Prosimo, pišite nam v roku 7 dni in zajemite fotografijo ,Bomo poslati ali vračilo denarja za vas. 2) Zaradi kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih je potrebno plačati za stroške prevozov 3) lahko obrnete na nas, tako da pustite nam sporočilo v to, da bi na Drustvo-zvezda.si ali Trademanger, Bomo odzvali na vas asap