1B 613 Blond Lasje Snope Z Zaprtjem Lepoto Plus Remy Človeških Las Temno Korenine Brazilski Ravne Lase, Weaves In Čipke Zaprtja

Oznake: braizilian lase, sestavljen lase, lase snope ukvarja frontal, 613 blond lasuljo, 26 v zaprtja, bundl z closur, gladko blond vezavi zaprtje, raw lase snope ponudbe, vigin človeških las, zaprtje, purevian človeških las, zaprtje.

• Dolžina las: 10-24 palca
  • Številka Modela: 1B 613 Brazilski Ravne Lase, 2/3/4 Snope Z Čipke Zaprtje
  • Barva Las: Temno Korenine 2 Ton 1B 613 Blond Barva Las
  • Lase Garancija: Vrnitev Sprejemljivo V roku 1 Meseca po Lase Dostavljeno
  • las zdravljenja: Pre-Barvne
  • Čipke Velikost: 4x4 Čipke Zaprtje Švicarski Čipke
  • Blagovna Znamka: LEPOTA PLUS
  • Tekstura: Ravne
  • Najdaljši Lase Delež: >=10%
  • Lase teža: 100 g (+/-5 g) Na Snop; 30-60 g Na Čelnem Zaprtje
  • Dodatne Storitve: Po meri Naročite na Voljo(oznake oznake vrečke zaprtje lasulje ipd)
  • čas poštnine: 3-5 Delovnih Dni za ZDA in Evropske Države
  • Človeški Tip Las: Brazilski Lase
  • Svežnji, ki je Potrebna za Polno Glavo: Dolžina Pod 18-inch
  • Material Razred: Remy Las
  • Material: Brazilski Človeških Las
  • Da Bi Čas Postopka: V 8-24 ur
  • Bleachability: Temnejše Barve

1B 613 Blond Lasje Snope Z Zaprtjem Lepoto Plus Remy Človeških Las Temno Korenine Brazilski Ravne Lase, Weaves In Čipke Pokrovi za Lase Znamke Lepoto Plus Lase Material 100% Dobro Temno Korenine Ombre Človeških Las Material, Teksturo Las Mehko Svilnato Naravnost Človeških Las Snope,Lahko traja od 6 do 12 Mesec Z Desno Nego Las Barva Las Temno Korenine 1B 613 Blond Barvo, Barvana v temnejše barve in Restyled;Svetlo Rjava Čipke Barve Snope Dolžina 10 12 14 16 18 20 22 24 26 inch parka Zapirala Dolžina 10 12 14 16 18 20 palčni parka Snope Teža 95-105 Gram/Snop (3.35-3.7 OZ/Kos) Pokrovi Teža 10"-24g 12"-26 g 14"-28g 16"-18 30 g"-32 g 20"-34 g (+/-3 gram) Lase Jamstvo 30 Dni Ni Razlog za Vračilo Dostava Brezplačna Dostava v ZDA in zahodnoevropskih Držav v roku 3-5 delovnih dni, ki jih DHL/FedEx/DPEX Strokovno Barve #27 Blondinka,#30,Oranžna,Rdeča,Modra,Zelena,modro-zelena,#99J,Burgundija,#4,#2,Vijolična,Rose, Roza,Zlata,Siva,#613 Vrste Las Las Snope,Zapirala, Frontals,in Čipke Spredaj Lasulje

ZADOVOLJEN ni VŠEČ Prosim, pustite vseh 5 ZVEZDIC pozitivne povratne informacije in cene za encourange naše delo, smo se bodo cenijo, da vam nagrade za zahvaljujoč Prosimo, da nas kontaktirate prosto, vam bo dala najboljše sulotion, dokler ne boste zadovoljni.Zaupajte nam, Lepota Plus bo odgovornost za vedno.

1.Zaslužiti pripravljen za

vse, kar je in wetthe

lase s toplo

vodo. 2.Namočite lase

z blagim šamponom

za nekaj minut. 3.Uporabite čisto vodo sperite

vaši lasje čisto. 4.Uporabite brisačo

obrišite čist lase

na vodi. 5.Ne emisij preveč

prizadevanja za brisanje

dlake na repu. 6.Glavnik kodraste lase

genty s svojim

prste. 7.Lahko postavljamo nekaj

krat.ampak ne uporabljate

glavnikom. 8.Visi lase

z votek odprta

in zraku, da se posuši in kodre

ima dobro.

Q: ali Bo to prelivanje in zmeda?A:Prelivanje: nekaj pramenov začetno ukinitev novih las je normalen.Vedno smo

predlagamo stranka pečat votek pred namestitvijo in ščetkanje s široko-zob.Prekomerno odpadanje bo vzrok za votek rezanje ali suho.Prosimo, da vedno pečat edns če ste cut votek za namestitev in ostane navlažena.

A: Zmeda: Običajno naše lase, ne bo zmeda, ker je iscuticle nedotaknjena človeških las.Vendar, suhost, olje &umazanijo build-up, slano vodo ornot česanje out dnevni bo privedlo do zmeda in odpadanje.Prosimo, upoštevajte navodila za nego las in dobro uporabiti šampon&balzam za pranje las dvakrat na teden.Q: Lahko sem dye je, da druge barve in drugih slog?A: Da, naši lasje so 100% človeške dlake je lahko barvana in permed.Vendar,

pogosto obarvana in permed bo naredil škode na dlake, celo uničiti dlake.

Prosim, ne delaj tega pogosto.Q: Zakaj so kratke dlake na votek?A:Ko dlake cut iz darovalcev ,je snop dolge dlake in ne votek.Dolžina hairsneed, da befold za šivanje votek.To je razlog, zakaj obstaja kratkimi dlačicami, po eni strani.Prosimo, ne skrbite o tem, da ne bo vpliva lase videti,in ne bo vplivalo na lase uporabo in kakovosti.Q: Ko bo moj paket prišli?A:Mi bo ladja lase ven v 6-24 ur.(razen nedelje v Kitajski čas)

FedEx/DHL/DPEX bo 3-5 delovnih dni za dostavo vaš paket za roko.

E-pošta/China Post traja 15-30 delovnih dni za dostavo.

Dodate Lepoto Plus Izdelki za Lase v Svoj Nakupovalni Voziček in Želja, da bi Dobili Veliko Kuponi

Lada Baryshnaya
2021-01-28