250pcs Bombažne Blazinice za Ličenje Obraza Odstranjevalec Globinsko Čiščenje Obrišite Blazine Orodje za Nail Art Čiščenje Podloge za Obraz, Čistilno Orodje za Izdelovanje Orodja

Oznake: ličila, mac odstranjevalec ličila, bombažne blazinice bombaž odstranjevalec ličila, bambus ličila čiščenje pad, cosmet, nano spray, zibelka bombaž pad, massag, reusible odstranjevalec ličila blazine, preprost ličila orodja.

• Sestavine: Bombaž
  • NETO WT: 250pcs
  • Številka Modela: ZDHB1503
  • Vrsta: Odstranjevalec Ličila

Opis 100% popolnoma Nova in Visoke kakovosti Čisti bombaž predelovalnih dejavnostih, ne vsebuje umetnih barvil in umetnih vlaken, mehke kože, in je primeren za občutljivo kožo Ultra tanek eno plast design, zmerno debeline, enotno gostoto, absorbirajo vodo, enotno voda sprošča, tanke in shranjevanje vode Edinstvena voda pritiskom na proces, brez dlake boll, brez bombaž vazeci Multi Funkcija: Strokovni za čiščenje obraza, ličenje uporabo ali odstranjevanje, nohtov, gel za odstranjevanje, obraza vlažilno masko in obrišite drugih dragocenosti, 250pcs na polje, zelo ekonomičen in praktičen, in za dolgo časa z Primerna za ličila, nega kože, lak za nohte odstranitev, itd Specifikacije: Spol: Vsi Ljudje Tip: Bombaž Pad Material: Plastika + Bombaž Polje Barva: Rondom Barve Velikost: 11.5*6.5*11.5 cm Rok trajanja: 5 let Paket Vključuje:1 x Polje 250Pcs Bombažne Blazinice

Gorilchenko09
2021-02-05
Super!!!!
Jjgarbin
2020-12-17
Thought was umidecidos but is not.
Manuell3
2020-12-17