1 Leto Dobave, Alkalne Ultravijolično Povratne Osmoze Sistem Nadomestni Filter Določa -11 Filtri z UV Žarnico in 75GPD RO Membrano

Oznake: filter fazi, akvarij uvc, 37 led, filter ro sistem, Nano Membrane, PGA988, laser sc, obratno osmozo vode filter komplet, nadomestni filter osmozo, 75 gpd.

€111.12

• Vrsta: Vodni Filter Deli
  • Faza Štiri: 75GPD Membrane Elementov x 1
  • Tretja Faza: 10-Palčni Kokosovo Ogljikov x 2
  • Aplikacije: RO Obratno Osmozo Vode Filtrirni Sistem z alkalnimi in UV
  • Faza Šest: Inline Alkalne Filtri x 2
  • Druga Faza: 10-Palčni Zrnca oglje Filter x 2
  • Faza Pet: Post Cococnut Ogljikov Filter x 1
  • Eni Fazi: 10-Palčni PP Sediment Filtra 5 Mikronov x2
  • Faza Sedem: 6W UV Žarnica x 1
  • Blagovna Znamka: FILSADAE
  • Številka Modela: FILS-RO6S75AUV

Nadomestni Filter komplet vsebuje standard 10 inch filtri, kot je opisano spodaj:

2 x 5 - Micron Sediment Filtri so Izdelani iz 100% Čistih Polipropilenskih Vlaken.Odstranjuje Umazanijo, Pesek in Rje.

2 x Visoke Kakovosti Granulirano aktivno oglje (GAC) Filtri Sestavljen iz Visoko Zmogljivih oglje.Odstrani Prosti Klor, Vonj, Organske Onesnaževalce, Pesticidov in Kemikalij.

2 x Premium Kakovosti, Ogljikov Filtri Sestavljen iz Visoko Zmogljivost Ogljika.Odstrani Trihalomethanes, Pesticidi, Hlapne Organske Kemikalije in 99.95% Giardia in Cryptosporidium Ciste.

1 x 75GPD Membrane Elementi je najbolj pomembne komponente v RO sistem in drago ,je glavna funkcija je, da odstranite vodo onesnaževalcev(Svinec, Cooper, Barijev, Krom, živo Srebro, Natrij, Kadmij, Fluorid, Nitrit in Selen.)

1 x Inline Post Ogljikovih Filtrov, namenjenih za Izboljšanje Okusa.Ta Filter Odstrani vse Preostale Nečistoče in Vonjav in Zagotavlja Lepši Kondicioniranje Čisto Vodo. 2 x Inline Post Alkalne Filtri Namenjeni spremembe v kislem RO vodi v popoln Naravni Alkalno Kalcij Ionized Vode.In preprosto daje nazaj mineralov, kot so ionized kalcij, magnezij, natrij, kalij ion, ki so bili sprejeti proč, medtem ko čiščenje vode.Najbolj pomembno je učinkovito in daje vode, pH vrednost 8.00~9.50

1 x 6W UV Žarnica Svetilka ,najbolj importatant funkcija je Protibakterijskim !In z dolgo življenjsko dobo : 8000 ur .

OPOZORILO: Za pitne vode aplikacije, ne uporabljajte z vodo, ki je microbiologically nevarno ali neznanega kakovosti brez ustrezno dezinfekcijo pred ali po enote.Aktivira Vodikov NISO zasnovani, da bi ubil ali odstranite bakterije ali virusi.

Pošiljke:

72 Ur odpreme(Razen prazniki) po plačilu, ki ga potrdi Drustvo-zvezda.si

Standardne dostave je Kitajska Post Registriranih Air Mail, ePacket brezplačno (nekatere države je potrebno plačati malo več, ladijski promet pristojbina za Drustvo-zvezda.si Standardna Dostava).Ki bo 15 - 60 dni, da dosežejo svoje mesto.Včasih, bomo uporabili nekatere posebne express, če je hitrejše.

Za Parcelo več kot 2KGS ,bomo ladja predmete, ki jih TNT ,FedEx ,DHL ali druge posebne express.

Plačilo:

(1) sprejemamo preko PayPal ,Alipay, Vse glavne kreditne kartice, Bančnega nakazila, Depozitni, Western Union itd.

(2) Plačilo mora biti izveden v 19 dneh po oddaji naročila

(3) cena, ki ste ga plačali za blago brez kakršne koli davek na carinsko.Nimamo nobenih dolžnosti v ciljne države.

Opombe:

Če potrebujete veliko količino ali so vse posebne zahteve,najboljši prosimo, kontaktirajte nas ali nam pišite ,bomo preverite končni znesek za vas ,morda lahko prihranite nekaj ladijskega stroškov za vas.

Povratne informacije

Smo odvisni od naših strank, zadovoljstvo, uspeh in poskrbite za izboljšanje.Torej,vaše mnenje je za nas zelo pomemben.

Če ste zadovoljni z našimi blaga, prosim, pustite nas postive povratne informacije.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Bomo skupaj z vami, da rešujejo probleme in bi improment v prihodnosti.

Politika Vračanja:

(1) ne Bomo zajemajo vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali kot posledica vodo ali kemične poškodbe.

(2) PROSTO - nudimo brezplačno 7 dni garancija za ta izdelek

1. korak) Obrnite na nas preko Drustvo-zvezda.si trgovec, upravitelj ali Sporočilo ali E-pošto

2. korak) Zagotoviti čim več informacij o težavi, da vas ob

3. korak) Avtoritarnih za vračilo predmeta bo izdan

Step4) Vse vrnitev shipping stroški so odgovoren kupec

Step5) Po tem, ko smo potrdili prejemki od vrnete elemente, da bo plačilo mogoče vrniti kupcu.