17pcs LED Notranja Luč Canbus Brez Napake Dome Zemljevid Trunk Žarnice registrske Tablice Lahka Kit Za Audi A4 B8 Avant 2009-2013

Oznake: 10palčni android, audi led tablice, audi a4 b8, audi a4 registrske tablice, audi b8.5, cvetlični polo majica, audi a5 ogljikovih notranjost, audi a4 b7 led luči h7, a4 b8, audi logotip projektor.

• Temperatura Barve:
  • Barve:
  • Za Vozila Znamke/Modela: Audi
  • Postavka Vrsta: Notranje Luči
  • Lumnov: 500lm
  • Uporaba:
  • Vir svetlobe:
  • Ime Modela: Avto LED Notranja Kupola Trunk Luči Canbus
  • Velikost:
  • Za Avtomobilske Žarnice:
  • Moč: 5W
  • Audi Model: A4
  • Blagovna Znamka: Liangyajing
  • Vrsta Vmesnika: T10 (W5W/194)
  • Element Teža: 0.1kg
  • Napetost: 12V

Specifikacije: Na voljo Napetost: DC12V Temperatura barve: 6500K Uporaba: Vrata, luči, Bralne luči, Boot luči, Licence/število ploščo luči.itd.Paket vključuje: V prednji nagib (4 kosi), V zadnjem delu strehe (2 kosa) V ščitnik proti soncu(2 kosa) V škatle za rokavice(1 kos) Vrata svetlobe (4 kosi), registrske Tablice Svetlobe(2 kosa) Nadomestni Svetlobe(2 kosa) ▶ Zagotavlja te svetle Napak LED žarnice, odlična zamenjava za originalne žarnice, naredi veliko svetlejša notranjost svetila za vaš avto. ▶ Vse LED žarnice so 100% Plug and play, brez spremembe potrebne. ▶ Izdelek slike so za LED žarnice tipa sklic le, bomo poskrbeli združljiv LED notranja luč kompleti glede na vaš avto.