Palm Beach Doma Dekor Nalepke Otok Silhuet Vinilne Nalepke Kokosovo Drevo, Dnevna Soba, Spalnica Avto Otok Sreče

Oznake: plaža lesa, plaža ploščo, plaža znak, plaža dekor, plaža ornament, prijavite lesene, začetni znak, dekor surf, znamenje, beach house.

• Tema: Še vedno življenje
  • Scenariji: STENE
  • Številka Modela: 20091701
  • Slog: Sodobno
  • vzorec: Letalo Stenske Nalepke
  • Material: Plastični
  • Razvrstitev: Za Hladilnik
  • Specifikacija: Single-piece Package

Dragi Prijatelj, dobrodošli na moji trgovini.Blaga, ki so z dobro kakovostjo .In vse velikosti in barve so na zalogi.Plus, vas prosimo, da mi poveš, če imate kakršno koli spremembe, na primer, bi radi, da bi dal svoje ime, ali vaš spoštovani ime podjetja ali trgovine, ali karkoli na nalepko, bom prilagodite za vaš z enako ceno.Še enkrat, samo vas prosimo, da stik z mano, jaz sem vedno na črto 24/7.

Wall Art Decorati na Vinil Nalepko Nalepko Namestite Območje : decals je mogoče uporabiti na vse gladke površine, kot so Stene, Vrata, Okna, Omarah, Plastika, Kovine, Ploščice itd. - Brez veliko truda in stroški, ki jih lahko okrasite in slog v vaš dom. - Uporaba nalepk na neravne površine bo malo težje. - Barve, ki bi se lahko nekoliko razlikuje, odvisno od vaših nastavitev monitorja. - PROSIMO, da upoštevajte, v Pripomba okence za sporočilo o VAŠA IZBIRA BARVE (lahko našli barve pod sliko predmeta) ko plačujete za predmet za VSAK ELEMENT, ki JE EDINSTVEN, NI MOGOČE NAJTI V TRGOVINAH JE SAMO ENA BARVA, DRUGA BARVA NOTRANJOSTI JE BARVA VAŠE STENE IZGLEDA TAKO VEČ HLADILNIK ŽIV !!!Velikost je prikazano na sliki je malo večji za prikazovanje namen !!!Drugače barve, prikazane v prospektu, bo poslana.

Občutek, kot da preverite za iste vrste, prosimo, našli od spodaj: USD 9 / kos /lot 1 10 USD / kos /lot 1 10 USD / kos /lot 1 10 USD / kos /lot 1 USD 9 / kos /lot 1 USD 11 / kos /lot 1 USD 9 / kos /lot 1 USD 9 / kos /lot 1 USD 9 / kos /lot 1 USD 9 / kos /lot 1 USD 11 / kos /lot 1 USD 9 / kos /lot 1 USD 11 / kos /lot 1 USD 9 / kos /veliko 1 USD 7 / kos /lot 1 USD 7 / kos /lot 1 USD 7 / kos /lot 1 USD 7 / kos /lot 1 USD 7 / kos /lot 1 USD 7 / kos /lot 1