Tom clancy ' delitev padmouse 900x400x3mm gaming mousepad igra xl mouse pad igralec računalnik srčkan mat notbook mousemat pc

Oznake: perzijski mouse pad xl, srčkan mouse pad, mouse pad roza, mat miško, igre mouse pad, mouse pad, desk mat, mehko xl mouse pad, igralec z miško pad, polje igralec.

• Številka Modela: velikost 900x400x3mm
  • Material: Gume
  • Blagovna Znamka: JARKU
  • Paket: Da,
  • Izdelkov Stanje: Park
  • Slog: Za Zaščito Pred Sevanjem

opozorilo: Vsi izdelki so ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-2 cm odklon.

Zakleni Šivanje roba kraju, kot je ta,je normalno, ne kupiti, če vas moti.

naše zaklenjena rob imel spremeni v belo ( kot slika vzorec tiskanja na njem),če potrebujete black zaklenjena rob, prosim, pustite sporočilo, da me.

Odkrivanje: osem vsebnost težkih kovin Nacionalna SGS testiranje

in certificiranje, do Evropske ROHS standardom.

Non-toksične, brez okusa, ne more privoščiti, da strani, ne unglued, ne zbledi,

ponovi pranje, lepe in trajne.

Imamo Meri mouse pad v isto ceno,če potrebujete pošljete sliko vaše naročilo sporočilo

Dostava in Plačilo: Vse naročilo bo odpremljeno v dveh dneh po tem, ko je plačilo potrjeno s Depozitni.Brezplačne dostave se pogosto uporabljajo za Kitajsko delovno mesto,in podpiramo "China post","HK post","EMS","DHL","OKNA","FEDEX".Vse druge zahteve,plz ne heasitate v stik z mano prosto.

Zadovoljstvo kupcev zadovoljstvo Kupcev je zelo pomembno za nas.Če ste zadovoljni z našimi izdelki,plz potrdite na Drustvo-zvezda.si in pusti pozitiven odziv, ko ste prejeli blago.Smo izraziti našo hvaležnost za vsak pozitiven komentar,za katerega je pomembno, da se naši trgovini.Če niste zadovoljni z našimi izdelki,plz pišite čim prej, preden se odpravite negativno ali živčnih povratne informacije.Mi vam bo dala zadovoljno odgovor afterall.Vaše zadovoljstvo je moja gonilna sila za premikanje daleč.

Hvala za vašo veliko podporo