Nov, Lahek, 2-Osni Brushless Gimbal Odbor s Senzorjem brezplačno debug za Gopro3 4 Gopro hero seji Runcam 3s RC FPV Quadcopter

Oznake: cardan, runcam 3, 4k runcam, spojnik koračnih, odbor servo, republikanske stranke, fotoaparat runcam, akcijski posnetek, gopro kože, 2 os brushless gimbal.

€50.22

• Številka Modela: Novo 2-Osni Brushless Gimbal
  • Velikost: New 2-Axis Brushless Gimbal
  • Tehnični parametri: Vrednost 6
  • RC Deli & Accs: Priključki/Ožičenje
  • Nadgradnjo Deli/Oprema: Okvir
  • Blagovna Znamka: Readytosky
  • Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave: Servos
  • Material: Kompozitni Material
  • Orodje Dobave: Sestavljeni razred
  • Štiri-kolesni Pogon Lastnosti: Zbor
  • Za Tip Vozila: Letala

Pomembni Nasveti: Vprašanje 1: Kako priključite kabel?Vprašanje 2: Zakaj gimbal tresenje toliko po napajanje? 1:Ko prejmete gimbal, najprej namestite vklopite kamero, nato pa oskrbe moč, sicer gimbal bo strese, če je ne namestite na fotoaparat. 2:gimal lahko le vstavite v fotoaparat, becausethe gimbal je pogoj za težo, če so opremljene s svetlobo in kamere , da bo tudi tresenje, ker je preveč svetlobe. 3: Če je kabel vežejo gimabl , motor bo tudi tresenje, pls naj kabel daleč stran od gimbal.Vprašanje 3: Gimal ne more delati po dobavi moč? 1: pls vstavite senzor znova, senzor, se lahko izgubijo med prevozom.Samo VSTAVITE spet Vprašanje 4: Zakaj gimbal odbor spali? 1: trenutno je prevelika, razčlenitev IC modul,pls uporabo batteriy nizko Amperage.Vprašanje 5: Kaj napetosti, ki se lahko uporablja za gimbal? 1:smo predlagali uporabo 12V(3 baterije ) Toplo obvestilo: 1. Priporočljivo napajanje 12V(3 baterije); 2, Gopro kamero mora biti določen v glavo (brez izpadel); 3. Prilagodite Gopro kamero v levo ali desno,tako da je kamera na Horizontalni ravni; 4. Pred Gopro kamere, določene v gimbal , prosim, ne push " na " gumb, da imajo moč.Značilnosti novega Gimbal:

1. V ekskluzivnih novih izdelkov, dobrodošli na debelo nova ruska različica GoPro dve osi brushless gimbal, ki podpirajo na trgu različnih multi osi,kot DJI čarovnik, F450 , 550 650, itd.; 2. V gimbal v moje trgovine je že kalibriran za vas, tako da ne gre za dolgočasno razhroščevalne; 3. Po prejemu gimbal, prosim, ne electrify, prvi dal GOPRO3, naj gimbal vodoravno, preden je dobil moč , drugače bo to povzročilo pan nagibanje, tresenje in tako naprej;

Paket je vključeno: 1x gimbal in dodatkov (ne vključuje fotoaparat) 1x priročnika Opomba:1. obstaja črni in modri pas fotoaparata za gimbal zaradi različnih proizvodnih serij, pošlji barvo naključno. 2. Fotoaparat mora biti privijte z blet, sicer gimbal morda kažejo na vprašanje, ali ni delovalo. 3. Če gimbal je na vsa vprašanja, ko ga uporabljate,ne pregledati ali spremeniti ali narediti karkoli gimbal, samo stik z mano, lahko vam lahko najboljši vodnik, hvala.

Opomba: če imate kakršno koli vprašanje ali težavo, ko boste prejeli po pošti, vljudno prosimo, da stik z mano prvič , jaz sem dober in pošten prodajalec, zagotovo lahko rešili tudi za vas, ne pustite nas negativne povratne informacije, hvala.

Stakan4ik
2021-01-18
Item as described. I recommend this seller. It was two months, stuck on the border. The control board is working, the engines are too.
Natalimarun
2020-10-21