Gasilec Ime Stenske Nalepke So Prilagojene Po Meri Fantje Ime Vinilne Nalepke Dnevna Soba, Spalnica Okno Vrata Doma Dekoracijo Z756

Oznake: vrata nalepka, po meri nalepko nalepko, vrata ime prijavite, instant foto tiskalnik, vrata ročaj okrogle s tipko, luna torto bat, fireman sam, soba dekor opremo, soba dekor, po meri logo nalepka.

• Material: PVC
  • Razvrstitev: Okno Nalepke
  • vzorec: Letalo Stenske Nalepke
  • Scenariji: STENE
  • Slog: Ustvarjalne
  • Blagovna Znamka: ZINIAN
  • Številka Modela: Z756
  • Specifikacija: Single-piece Package
  • Tema: Znaki

Informacije o izdelkih blagovne Znamke: ZINIAN Material : okolju Prijazen PVC Paket Vključuje : Stenske Nalepke & Prenos Film & User ' s Guide * Decals je mogoče enostavno odstraniti brez poškodb stene, vendar ne ponovno uporabni ko se uporablja. * Nalepke za dekoracijo,obleka za vse, čisto gladko steno,ploščice,okna,kovina,omare, plastiko. * Nalepke so die-cur-ni natisnjena, tako da ne vsebujejo ozadju .Steno ali površino, ki jo uporabljajo nalepko, da bo ozadju.Slika je samo za referenco in se NE sme natančno predstavljajo dejansko velikost.

Velikost Izdelka

S :28x57 cm

M :42x85 cm

L :57x115 cm

Če želite, da druge velikosti , prosimo, kontaktirajte me.Prosimo, ne pozabite povej mi svoje Ime po Meri .

Pogosta VPRAŠANJA

V: Kako dolgo bo ladja na naročilo?

A: Pozdravljeni,v normalnih okoliščinah, tri dni za dobavo

Q:Kako pogosto bom prejmete izdelka?

A: Pozdravljeni, bo služil v ciljnem obdobju, na splošno 7-35 delovnih dni (razen za posebne držav).

Q: sem prejeli poškodovan izdelek, kako lahko naredim?

A: izdelki prestati strogo embalaže, v normalnih okoliščinah ni poškodovan, če je izdelek poškodovan, vam bomo celotno vračilo Prosim, ne skrbite.