Zobni Srčkan molarno oblikovan risanka zob zobna vila, zabuhle plastične nalepke za Zobozdravstveno darilo otroci album

Oznake: zobozdravnik darilo, zobozdravstvo darilo, dekor zobozdravnik, zobna vila darilo, zobni darilo, dobra zobna vila darila, zobozdravnik keychain, barva zob, Zob, darilo zob.

• Številka Modela: zobni darilo
  • Blagovna Znamka: QSWTITAN
  • Material: Plastični

RM8896560897396425

Opis :

Vrednost prodaje na drobno > 12 USD!Cena za 1 listov več kot 70 nalepke!Ladja Brezplačno!

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Teh drobnih zob nalepke so pravi srčkan

Odlična kakovost vinilne nalepke.Nalepke lahko postavi na katerokoli gladko površino odbijača, lično omarico, ogledalo, okna, skodelice mobilni telefon, kar si lahko zamislite!

Ta 3D cartoon nalepke se lahko uporablja v zaprtih prostorih ali na prostem je samolepilna podloga in ne bo pustil ostanke, ko se jih odstrani.

Lahko pošljete stranke, lastno uporabo ali prodajo !

Seznam Vsebine:

5PCS ali 10PCS (stanja, poslali na naključno)

Dostava

Dostava čas, da NAS: 8-14 delovnih dni za Gospodarstvo dostava pot.

4 - 7 delovnih dni, ki jih Express

Dostava čas, da Nom NAS: 9-20 busniess dni za Gospodarstvo Dostava Pot

5-8 delovnih dni, ki jih Express

Vrnitev za zamenjavo & vračilo

Sprejemamo vrne v roku 14 dni po tem, ko postavka je prejela.Stroški na trgovsko blago, ki se bo v celoti povrnjen.Vendar pa se vračajo, ladijski promet pristojbina ne vrača.Hvala za vaše razumevanje.

Če je predmet, ki je poškodovana ali uničena med prevozom, lahko rečemo, izmenjavo postavka za vas.Ali pa samo poslati predmet, nazaj k nam.Povrnili vam bomo ste enkrat prejemu vrnjene pošiljke.

Če nameravate vrniti blago, moral bi se prepričajte, da ni bil nikoli uporabljen, spremenjeni, in tam niso manjkajoče elemente.Izvirni paket, oblačilo oznako in številko za sledenje so mora imeti elemente za vas, da prejmete vračilo.Torej, bodite previdni, medtem ko preverjanje vseh podrobnosti, na trgovsko blago, prosim.

Opomba: Uporabljena ali spremenjena elementov ni mogoče vrniti.

Vas prosimo, da se obrnete, če imate kakršno koli vprašanje!Hvala!

RM8896560897396426