Cvetlični Retro Bluzo Ženske 2020 Jeseni Prostem Šifon Proti-vrat Dolgo Puff Rokav Pravljice Svoboden Urad Dama Shirt Ženski korejski

Oznake: moški saten bluzo, rjava saten bluzo, tank pregleden, bluzo femme črna, la bluzo ženske, plus velikost oblačila obleko 8xl, bluzo zaviti, blue velvet majica, majica spiderman, hlače saten bluzo.

• Številka Modela: 7.31+JZ+16
  • Slog: Priložnostne
  • Starost: Starosti 18-35 Let
  • Vrsta Tkanine: Šifon
  • Rokav Slog: Puff Rokav
  • Vzorec Tipa: Cvetlični
  • Oblačila Dolžina: Redni
  • Rokav Dolžina(cm): Polno
  • Dekoracijo: Gumb
  • Material: Poliester
  • Ovratnik: Proti-Vrat

Vljudno prosim, upoštevajte, da: 1. Vseh velikosti na grafikonu so največji zunanji velikosti obleke, ne pa tudi vašega velikost telesa. 2. Naše postavka je Azija velikost, teče manjši od Evropske ali Ameriške družbe, prosimo, da 1-2 velikost gor ali potrdite vaše meritve pred vrstnem redu. 3. Vse meritve so navedene v cm (1 cm = 0.39 palca).Obstaja 2-3cm razlika glede na ročno merjenje.Prosimo, preverite merjenje grafikon skrbno preden se odločite za nakup izdelka. 4. Zaradi svetlobo in zaslon, rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva.Hvala vam za vaše razumevanje !!!

Opomba:Ker je ročno merjenje ima določene napake, merilni pogrešek 1-3cm ni standard za vračilo blaga

Predlog: Izberite velikost glede na svojo težo.

Velikost S - Teža: 40 kg - 45 kg

Velikost M - Teža: za 47,5 kg - 52.5 kg