Priložnostne Naslikal Design Ženske, Dekleta Tipko Vrečko PU Usnje Tipko Torbica sobarice, gospodinje Avto Ključ Imetnika Primeru Gigh Kakovosti Keychain Torbica

Oznake: genuin usnje tipko torbica, gospodinja moški, medic ključa imetnika, imbus ključ organizator, denarnice, keychain usnje, ključi imetnika usnje camry, keychain smart, ključ denarnice, imetnik tipko usnje.

• Teža: 88g
  • Slog: Priložnostne
  • Sestava Materiala: PU usnje
  • Številka Modela: ključ denarnice
  • Uporaba: ključ denarnice
  • Blagovna Znamka: ANKUCOO
  • Postavka Vrsta: Ključ Torbica
  • Glavni Material: PU
  • Spol: ŽENSKE
  • Oblika: Sod-oblikovan
  • barve: Kot slike
  • Postavka Dolžina: 10.5cm
  • Pakiranje: Opp vrečko
  • Vzorec Tipa: Pismo
  • Element Širina: 7cm

Značilnosti:

Material: PU

Velikost: 10.5 cm*7 cm

Obvestilo:

Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, ki dejanska barva se morda nekoliko razlikuje od slike barve

Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Drustvo-zvezda.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Wkzns2002
2020-11-09
great little key wallet
Oestaverne36