Iz nerjavečega Jekla Sečnice Dilator Moških Spogleduje Alternativnih Stimulacija Penisa Vtič Dolžina 149mm

Oznake: kateter zvok, kateter sečnice, 3 kateter sečnice, sečnice dilator set, peni plug, mens sečnice zvoki, extreme sečnice sondirnih, stretch nosilih, petelin, moški welet.

• Spolnost: No
  • Blagovna Znamka: duai
  • Postavka Vrsta: Katetri In Zvoke
  • Številka Modela: kateter
  • Nespodobno Sliko: No
  • Material: Hrane iz nerjavečega jekla

100% čisto nov in visoko kakovostnih Značilnosti: iz hrane iz nerjavečega jekla, varno in higienično, nestrupen in brez okusa.To je bolj prijeten za uporabo s maziva.Gladko in zanimivo, pustite, da boste uživali v igri spola.To je odlično, seks igrače za sebe ali s svojim ljubimec.Kateter le, drugi dodatki demo na sliki ni vključen!Specifikacije: Tip: Kateter Material: Hrane iz Nerjavečega jekla Barva: Srebrna Velikost: Skupna dolžina: app.149 mm/5.87 v;Max premer: app.8.8 mm/0.35 v;Min premer: app.4.5 mm/0.18 v Količina: 1 Računalnik Opomba: Ne trgovini na paket.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!Paket vključuje: 1 x Kateter

Littlemisssunny21
2020-11-02
Description states max diameter of 8.8mm, but the product measures 9.7mm. I never would have ordered it if I know it was that big. Doesn't seem like much until you try and stuff it into your cock.
Luccalimamedes
2020-10-01