Avto Bluetooth 5.0 Aux Kabel Mikrofon za Prostoročno uporabo Mobilnega Telefona Brezplačno Klicanje Adapter za Renault 2005-2011

Oznake: avdio kabel za renault, alpine cda, prilagoditev telefona, megan, avdio renault, renault logan, bluetooth renault, stacionarnega telefona bluetooth adapterji, moški bluetooth slušalke adapter, bluetooth bmw e53.

• Blagovna Znamka: Camlive
  • Certificiranje: NOBEN

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Dropshipping podporo in Wholesaling.

100% Prvotne in Dobre Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo.

To je bluetooth 5 različico, Podpora 4.0 /3.0 /2.0

Priključek : bluetooth 8pin in zeleno 6pin

Bluetooth modul je narejen za Renault updatelist

Samo priključite 6pin priključek v vtičnico nazaj svoje radio

Lahko samo Vstavite v to postavko nazaj radio nato rdečo žico Povežite 12V+, črno žico, da 12V-.

Tekmo so telefon ali tipke za bluetooth modul.in Izberite Aux iz vašega radio, potem lahko uporabite telefon

za predvajanje glasbe prek avtomobilskih zvočnikov.

Boste lahko slišali glasbo iz telefona/pad/mp3(morajo imeti blueooth funkcija).

Pogoj: 100% Čisto Nov

Vgradnjo:

za Renault Clio (modeli 2005 do 2011)

za Renault Espace (modeli 2005 do 2011)

za Renault Kangoo (modeli 2005 do 2011)

za Renault Laguna (modeli 2005 do 2011)

za Renault Megane (modeli 2005 do 2011)

za Renault Scenic (modeli 2005 do 2011)

za Renault Trafic (modeli 2005 do 2011)

za Renault Twingo (modeli 2005 do 2011)

za Renault Modus (modeli 2005 do 2011)

za Renault Master (modeli 2005 do 2011)

Barva:Črna

Material:ABS

Velikost:Mikrofon velikost : 150 CM

Vsebina Paketa:

1 x o Kabel Adapter

1 x mikrofon za Bluetooth

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilom, prosimo, kontaktirajte Drustvo-zvezda.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Drustvo-zvezda.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !