Tok Svetlobe LED Delovna Lučka USB Mobilnega Telefona Polnilnik DC 12V Izhodna uporabite Za Makita 14,4 V 18V Li-ionska Baterija BL1430 BL1830

Oznake: napajalnik makita, komplet makita 12v, makita bliskavica, makita orodje, dewalt orodje, makita 18v orodja več, 80a, baterija makita gori, 14, 4 v makita, bluetooth tuš zvočnik nepremočljiva.

• Blagovna Znamka: dawupine
  • Številka Modela: MAKLED200
  • Dodatek Za Vrsto: Baterije pribor

Li-ion baterija, USB adapter + 200 lumin delovna svetilka + DC 12V izhod

1. USB adapter:

USB izhod 5V 2.1, adapter in bl1430 makita bl1830 14,4 v 18v Li-ion baterijo lahko napolnite vaš mobilni telefon in druge naprave USB.

2. delovna luč, električna baterijska svetilka

a.vhodna napetost: 14.4 v Dc / 18Vdc, 2A Max.

b.izhod: 2 X USB 5Vdc 2.1

c.svetilnost: 200lm

d.led moč dissapension: 3w

f.led tip: čip/bela

g.uporablja se lahko mukita 14,4 v 18v li-ionska baterija: bl1430, bl1830

3. Posebna opomba: baterija s takimi vmesnik, saj Makita bl1815g ne morete uporabljati, kot je prikazano na spodnji sliki

4. Pritisnite rdečo tipko za vklop luči pol-svetel, enkrat pritisnite, da se v celoti svetlobe, in pritisnite enkrat za opozorilo.Dolgo pritisnite, da zaprete. 5. Vgrajen inteligentni visoko zmogljivih circuit protection board, nad-tekoče, visoko napetostjo za vaš mobilni telefon, zagotoviti stabilnost polnilni tok, z mobilnim telefonom, wake-up funkcija, usb za polnjenje mobilnega telefona wake-up funkcija bo vklopljen. 6. paket vključuje: 1 X adapter ( brez baterije), Prosimo, preberite naslednje previdno!

1. Ta izdelek je le za izmenični tok.Ne vključuje baterijo in pralni slika. 2. Ta izdelek ne vsebuje pralni in baterije.Naprava in baterija v opis izdelka se uporablja le za prikaz izdelkov

Ivan Negr
2021-01-31
A very great adapter, USB charge works flawlessly. Lamp very bright.