NOV Volan z notranjim Navojem Glavo Vijak Pokrov Za Yamaha FZ6 fz6 FAZER 600 Fazer600 2004-2012 Motocikel CNC Aluminija Tuerca Direccion

Oznake: hitrost yamaha fz6, honda jazz vetrobransko steklo, fz6, igrača yamaha fazer 600, pohodi yamaha fz6 s2, fz6 n, pokrov mt07, yamaxa xj6 preusmeritev, fz1, izpušni fazer.

• Vrsta Materiala: CNC aluminija
  • Barve:
  • Postavka Vrsta: Zajema & Okrasni Ornamenti
  • Element Širina: 0inch
  • Funkcija:
  • Postavka Višina: 0inch
  • Ime Modela: Za Yamaha
  • Pogoj:
  • Element Teža: 0.2kg
  • Ime Izdelka:
  • Postavka Dolžina: 0inch
  • logotip: FZ6 / FAZER
  • Blagovna Znamka: BYSPRINT
  • Opremljanja 1: Za Yamaha FZ6 FAZER 600 2004-2012
  • Motobike, Da: Yamaha

Motorno kolo Krmiljenje z notranjim Navojem Glavo Vijak Pokrov Podrobnosti o Izdelku: -- Pogoj: 100% Čisto Nov -- Barva: Rdeča, Modra Titana Zeleno Zlato, Črno -- Material: CNC Aluminija -- 100% Nova & Visoko Kakovost -- Element, ki je enostaven za namestitev brez navodil Paketu: 1 kos Krmiljenje Steblo Glavo Vijak Pokrov Opremljanja: Za Yamaha FZ6 FAZER 600 2004-2012

Če imate kakršna koli vprašanja pri nakupu tega izdelka, prosimo, kontaktirajte me.Prosimo, potrdite, da je ta izdelek je primeren za vaš motocikel ob naročilu.

Vlad Kirilyuk 19
2020-11-27
The article was fine, but I should have messed with the description and I thought several came. Mea culpa.