Celoten Kvadratni/Krog Vaja 5D Diy Diamond Slikarstvo Steklenico Krajine Novi Diamant Vezenje Celoten Sklop 5D Doma Dekor Darilo

Oznake: diamond slikarstvo krajine državi, av diamond slike, 5d diamon slikarstvo, daimont slikarstvo državi, kralj tabela, diamond slikarstvo travo zajec, diamant slikarstvo kit, 5d diamond slikarstvo polni sveder kvadratnih pot, diamanti paiting, diamond vezenje fantasy.

• Platno Pakiranje Metode: Zavihal
  • Vzorec Tipa: scenic
  • Diamantno Obliko: Kvadratni
  • Nastavite Vrsto: Da,
  • Uporaba: Slike
  • Lepljenje Površine: Polno
  • Obrazec: Enotni
  • Število Barv: 30-45
  • Okvir: No
  • Material: Akril
  • Slog: Sodobno
  • Vrsta Debelo: No
  • Zunanje Embalaže,: Obarvano Polje

Značilnost: kvadrat&Roound slikarstvo Material: 2,8 mm Krog Smolo Diamond 2,5 mm suquare Diamond Uporaba: Domov/Hotel/Urad Dekoracijo,Edinstveno Darilo O Vaja: 100% Polni Sveder O Okvirja: Ni Okvir, Ko izvedete potrebne za oprijem na lokalni nakup Okvir Platno Package: Roll up , Preprečiti Gube Paket Vključuje: Dovolj, da dodate 30% suqare & krog diamant , tiskano krpo, orodja Nasvet : Dragi .Če diamant ni dovolj, prosimo, kontaktirajte nas za brezplačno diamanti O naših diamond

Izbrali smo okolju prijazno smolo materialov, proizvodnja v skladu z DMC mednarodnim standardom barvna karta, diamanti za skupaj 447 vrst, lahko accuratelyshow sliko filtriranje barvni vzorec Opomba: 1.Prosimo vnesite vaše ime in priimek, vključno s prvo ime,Srednje ime in priimek, medtem ko je kar plačila.

2.Prosimo, izpolnite vaš pravi naslov.

3.Cut out,da,meritve lahko povzroči velikost odklon (plus in minus1-2 cm nihanje),barvna aberacija je posledica monitorji,vreme,razsvetljavo in druge dejavnike,Slike pa imajo različne barve v različnih monitorjev, vendar to ne vpliva na appearence slike,Prosimo za razumevanje.

4.Naše diamond slikarstva so polizdelki, ne vključujejo okvir.Ponujamo diamond vezenje orodja za vašo znamko.

5. Hvala vam za vašo podporo

Joshuajohn311
2020-12-22
More than half the diamont is missing. I do not recommend sellers