MOSISO Laptop Torba Primeru 11.6 12 13.3 14 15 15.6 Inch, Za Moške, Ženske Nepremočljiva Torba za Prenosnik Za Macbook Air Pro 13 15 Laptop Primeru

Oznake: primeru macbook leto, osebno mac book pro 13 primeru, mac book air 13 primeru etui, bostanten laptop torba ženske, macbook 12 inch primeru husky, mlitary laptop nahrbtnik, macbook, macbook air 13 žep na rokavu, l torba za prenosnik, macbook air primeru zemlji.

• Feature4: laptop torbe za moške /laptop torbe za ženske
  • Material: Poliester
  • Številka Modela: 11 12 13 14 15-palčni Prenosnik torba
  • Feature5: prenosnik torba ženske
  • Funkcija: Vodotesno/Anti-prah in Shockproof Laptop Rokav
  • Feature3: laptop torba primeru /laptop torba primeru 15.6
  • Feature9: Prenosnik Torba Za 15,6 /Prenosnik Torba 13
  • Paket: Da,
  • Zapiranje Tip: zadrgo
  • Torbico, Zadrgo: Laptop Torba Priložnostne
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Uporablja Modele: macbook
  • Spol: Unisex
  • Feature7: Laptop Torba Za Prenosnik Torba Za 13.3 15.6 Primeru Za Leto 2018 Novi Macbook Pro 13 15
  • Poslovni Moški Aktovka, Torba: laptop torba za moške
  • Laptop Aktovke, Torbe: Potovalni Kovček
  • Feature6: Laptop Torba Za Macbook Air Pro Retina 11 13 14 15 15.6 inch
  • Blagovna Znamka: MOSISO
  • Slog: Fasion
  • Feature8: Laptop Rokav 11 12 13 14 15 palčni Ženske Moški Torbici
  • Feature1: laptop torba za 15,6 /laptop torba 15.6 inch
  • Vrsta: Laptop Aktovko
  • Feature2: laptop torba za 13,3 /laptop torba 13-palčni

Zakaj Izbrati MOSISO Vrečko?

To MOSISO zaščitna laptop rokav aktovko torbici je narejen iz premium okolju prijazne tkanine iz poliestra materiala, majhne, lahke mase, ki je zelo trpežna, ne esaily zlomljena.Ekskluzivni trendy design daje tudi vaši napravi najbolj funkcionalno še moden videz, in vam omogoča, da nosite vaš prenosnik v edinstvenem mehek slog.

To je lahko popolnoma se uporablja za podjetja, šole in potovanja, eleganten in dostojno na videz, vas bo navdušil z našo vrečko.

Opomba: Prosimo, kontaktirajte nas, če ne veste, kako izbrati velikost ali barvo.Hvala!

Značilnost : 1. Zunanji tkanina v primeru, da vam omogočajo, da opravljajo svoje MacBook / laptop / notebook / Ultrabook računalnik v edinstvenem mehek slog. 2. Vodo nepropustno poliester materiala, ščiti vaš prenosnik pred vodo, prahom in praskami.Top loading zadrgo na rokavu omogoča gladko drsenje in priročen dostop do prenosnika. 3. Ena glavnih prostora za prenosni računalnik, dodaten žep na sprednji prostor za shranjevanje hraniti manjših predmetov, dobro organizirano, kot so pisala, kable, MacBook miško, slušalke, mobilni telefoni, iPad ali prenosnik dodatki.Izdelani s sodobno tanek in lahek design sprejme vsakodnevno uporabo in zaščito potrebe 4. Tanek in lahek; ne razsutem stanju vašega prenosnika gor in lahko enostavno potisnite v svojo aktovko, nahrbtnik, ali druge vrečko.Raztegljivi ročaj dizajn, ki omogoča, da nosite vaš prenosnik okoli udobja, lahko tudi podvrnuti proč ročaj. 5. Majhen žep varuje vaš prenosnik pred spuščanjem in potrkala in ne praska računalnik.

Garancija In Vzdrževanje: 1.Nudimo 6 mesečno zamenjava in 12 mesecev vzdrževanja garancije. 2.Kupci, ki so odgovorna le za vračilo poštnine za garancije postavke 3.Pred vrnitvijo elemente, prosimo, poskrbite, da boste dobili naše (prodajalca), ki se vračajo naslov in napišite "darilo" na dostavo podrobnosti stanja.Prosimo, uporabite rednih poštnih storitev in nam pošljite številko za sledenje.Ko se je vrnil paket prejeli, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP

Dimanf07
2020-10-22
The color is a little greener than in the photo but it's the only thing the others all ok