Električni Vtič v električno Vtičnico Napajalnika USB Potovalni Adapter Univerzalni Potovalni Vtičnico za Napajanje USB Polnilnik Pretvornik EU UK NAS AU

Oznake: vmesnik bluetooth prostoročni komplet, stikalni napajalnik 12v 1000ma, adapter z joseph smith translation, uk 3 pin plug adapter za izmenični, car audio interface adapter audi a4, filter media neto vrečko, bluetooth adapter za 2 din, preprogo mačka police, fotoaparati lažne iphone, obleka, modra, rumena.

• USB Skupna Moč: 5W
  • Glavno Stikalo: No
  • En USB Max Izhod: 5V 1A
  • Podpora Hitro Polnjenje: No

Potovalni Adapter Mednarodni Univerzalni Napajalni Pretvornik Priključite Vse V Eno Vtičnico za Polnilnik 220v z 1 USB(5V1A) za BRITANIJI, ZDA, EU, AU ▶Uvod: upogljivi potovanja plug adapter je sestavljena iz 4 različnih vhodnih čepi(US/UK/EU/AVSTRALIJA) in 1 USB (1A) polnjenje vrata.Varstvo otrok varnostne osvetlitve + napajanje lučka + tesen-naprave za zaklepanje + zaščitna torbica + 1-letno garancijo.Stroškovno učinkovito nakup za kakovost izdelkov in storitev. ▶Opozorilo: Ta univerzalni potovalni plug adapter je samo tip vtiča pretvornik, NI moč pretvornika, NE spremeni izhodni tok in napetost; NE uporabljajte to potovanje plug adapter s sušilniki za lase, curling likalniki ali katera koli električna naprava, katerih moč je večja od 600W. ▶Universal Plug Adapter paše v več kot 150 državah, vključno z EU / AU/ UK / US / CN / JP / HK.To je priročen za prenašanje in enostavna za uporabo, idealen za vaše poslovno potovanje, za mednarodna potovanja in vsakodnevno uporabo. ▶Kako Uporabljati: Tam so dva gumba, na plug adapter, Morate potisnite "zaklepanje/odklepanje" gumb za "odklepanje" strani, da bi omogočili orožja, ki gredo v steno, da pop ven.Ko so vse poti ven, potisnite gumb nazaj v "lock" položaj.Če ste boj, da se premaknete na gumb nazaj, to pomeni, da orožja niso popolnoma raztegnjena, samo potegnite jih vse ven, in boste lahko za zaklepanje, ki jih v mestu. ▶Specifikacija: V: 125-250V, USB vhod: 5V; Trenutna ocena: 6-13A, USB port: 1A.Velikost: 80 * 54 * 39 mm.Teža: 90g.