Pametni Dom SONOFF B02-B-A60 / B05-B-A60 WiFi Smart LED Žarnica E27 9W 806LM Zatemniti RGB Žarnice Svetilka Delo Z Alexa googlova Domača stran

Oznake: ios avtomatizacijo doma, sonoff, mini sonoff, usmerjevalnik, led rgb, sonoff th16 primeru, r2 sonoff, sonoff stikalo, vrata tuya smart, sonnoff 4.

• Blagovna Znamka: sonoff
  • Združljivost: Vsi Združljivi
  • Članice Zbora: Ready-to-Go
  • Certificiranje: CE
  • Številka Modela: SONOFF B02-B-A60 / B05-B-A60
  • Dropshipping,Trgovina Na Debelo: Podpora
  • Fotoaparat Opremljen: No

Opis:

SONOFF Wi-Fi Smart LED Žarnice Opise:

Smart LED žarnice so še pametnejši tisti, v avtomatizacijo doma, in so precej enostavni za uporabo.Preprosto vijak smart žarnico v luč, jo seznanite z vašim pametnim telefonom in vam ne bo več vstati iz postelje udariti stikala za luč.SONOFF smart LED žarnica tudi podpira avtomatizacije sprožilec, ki ga bo treba vklopiti ali izklopiti samodejno vsakič, ko boste pritisnili na vrata, samo priključite SONOFF DW2-Wi-Fi vrat senzor iti.

Tudi vi lahko nastavite balonu sprožilec vaša vrata vklopite ali izklopite z SONOFF DW2-Wi-Fi vrata na senzor.SONOFF smart LED žarnice vam omogoča, da dim in melodijo, različne barvne temperature skozi drsna bar na App.To je široko svetlost območju, ki je od 2700 do 6500K, ki je dovolj svetlo za skoraj vsako prostora za uporabo.Deluje z drugih proizvajalcev pametnih pomočniki tam preko podporo Alexa in Google Doma, tako da boste lahko nadzor balona, prilagodite svetlost in barve, z glasom.Smart bučke z 7W lahko proizvajajo 60-vatna enakovredno 806 lumnov, zmanjšanje mesečne električne energije na račun bistveno.Poleg tega je bila zanesljivo s časom načrtovanje, ki omogoča balona samodejno vklop in izklop ob določenem času dneva.Bučka tudi prihaja z osmimi neobvezno vnaprej določeni scenski načini, ki omogočajo dostop takoj okolja, ki ga želite povečujejo.Če ste dobili več SONOFF smart LED žarnice, skupina-kontrolna funkcija je zelo primerna za vas, da vklopite in izklopite skupaj, prilagodite vse temperatura barve in svetlost na isto raven z dotikom na App.

Če potrebujete več barv v vašem prostoru, menijo, B05-B-A60 RGB smart LED žarnice; če je dvojno barve je potrebno, B02-B-A60 je dobra izbira.

Na voljo v dvojno barvo in multi-color

Na daljavo vklopi in izklopi na APP

Enostavno prilagodite barvno temperaturo na APP

Dim in svetlost svetlobe svetlost za različne priložnosti

Unikatne smart LED tehnologija zagotavlja balona shranite vaš račun za elektriko, pa za 90%

Skupina za nadzor, ki omogoča enostavno krmiljenje razsvetljave za celotno območje

Lahko razporejeno tako, da samodejno vklopi in izklopi

Več scenski načini neobvezno, hiter dostop do razsvetljavo način, ki ga potrebujete

Podpora glas za vklop/izklop, prilagodite svetlost in barvno temperaturo

Prizor povezava vam omogoča, da vklopite/izklopite žarnica prek odpiranje ali zapiranje vrat

Univerzalni E27 znanja paše za najbolj standardni pribor za svetilke

Specifikacije:

Model: B02-B-A60(Cool & Toplo); B05-B-A60(RGB);

Vhodna napetost: 220-240V AC 50Hz;

Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz;

Svetlobni Tok: 806LM;

SCT: 2700-6500K

Nazivna moč: 9W;

Življenjska doba: Približno 10000h;

Osnova Tip: E27;

Paket Je Vključeno:

1*Smart LED Žarnice

Opombe:

Vhodna napetost SONOFF Wi-Fi Smart LED Žarnica 220-240V, da je ni na voljo v ZDA regije.