Živali plezanje preprogo otroška igra preproge novorojenega dojenčka mehko spalna bombaž mat bebe Plazil Odejo Krog Preprogo Preprogo Igrače Mat

Oznake: igrač hasbro, mat igra, igra mat miško, spalnica preprogo, notranji igrišče, preproga dinozaver, johnsona baby wash otrok, modra porcelana, otrok mat, oči mini.

• Številka Modela: Živali otroška preproga
  • Značilnosti: Brez Glasbe
  • Z Omaro za Igro odejo ali Ne: No
  • Starostni Razpon: 0-12 Mesecev
  • Spol: Unisex
  • Vrsta: Celotno
  • Material: Bombaž
  • Debelina: 0.5 CM
  • Blagovna Znamka: JJOVCE
  • Opozorilo: stran od ognja
  • Dimenzije: Premer

Premer: 90 CM

Material: Mehko bombažno

Kakovost je dobra.

Spusti ladje in debelo so dobrodošle !!

1. Pozitivne Povratne informacije (5 zvezdic) je zelo pomembno za nas, prosimo, ki zapušča svoje dolge pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic ,vam bomo $1 POPUST pri naslednjem naročilu.

2. Če niste zadovoljni z našimi izdelki,se obrnite na nas, preden se odpravite morebitne negativne povratne informacije,smo guarrantee

bomo poskušali naše najboljše, da slove težave.

3. Če si delite naš izdelek povezavo na vašo SNS ali Facebook, bomo tudi to, da je vaš POPUST ali brezplačno darilo za vaš naslednji naročila.

Če niste zadovoljni s kakovostjo izdelkov, ki ste jih kupili, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.Zahteve: 1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum. 2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. 3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.