Magnetno Držalo, Polnilnik Univerzalno Telefon Stojalo Držalo Za iPhone 12 Plus X XR XS MAX Samsung S20 Huawei Namizje Polnjenje Nosilec

Oznake: industrijska polnilnik usb, samsung galaxy j720f, cabl imetnika, pineer avto set, magnetni turbo polnilnik tipa c, polnilec za baterije pokrov, 21 polnilnik magnet, stojalo usb, topk usb, stojalo polnilnik ios.

• Uporablja Hitro Polnjenje Protokolov: Drugo
  • Številka Modela: XBX-02
  • Max. Izhodna Moč: 10W
  • Certifikat Kakovosti: FCC
  • Vir Napajanja: USB
  • Vrsta: Namizje
  • Izhodni Vmesnik: Tip C
  • GaN: No
  • Blagovna Znamka: wantgor

Lastnosti: Material: ABS Funkcija: mobilni telefon, držalo + mobilni telefon magnetni polnilnik Barva: črna / rose gold / silver Področje uporabe: Za 8Pin mircro tip-c mobilni telefon Prednosti: 1) Enostaven za uporabo: Ga sprejme princip magnetnega adsorpcije povezavo samodejna povezava, eno-ročno delovanje in podporo slepi vstavljanja. 2) mobilni telefon, držalo in polnjenje funkcije so združene v eno, tako da boste lahko uživali v filmu, medtem ko se polni.DOBRA NOVICA: Boste lahko uživali 5% popust, če kupite 5 Kosov Opomba:(Prosimo, preberite pred vrstni red) 1. Pustite posebne zahteve, ko ste kar se da.In prepričajte se, da je polno ime (prva + srednja + priimek) in koristne telefonske številke ko napišete dostave sporočilo. (še posebej za ruski prijatelji).Drugače, je morda nekaj zamude ali problem za vaš paket. 2. Vsak trgovec na debelo, je dobrodošel.Potem se obrnite na moje Drobno Manager.Pošiljke: 1. Bomo poslali paket, ki bomo v najkrajšem možnem času po tem, ko ste to storili plačilo. 2. Mi lahko ponudimo padec ladijskega prometa storitev. 3. Izdelki so poslane preko Post Office Storitev in to traja približno 15-30 delovnih dni za dostavo. 4. Včasih, dostava zamudo nekaj dni vzrok višje sile po Pošti ali ali.To lahko traja do 30-60 dni. 5. Izdelek je brezplačna dostava za "Yanwen Gospodarske Air Mail", ni mogoče slediti po package levo Kitajskem. 6. Prosim, ne odprete spor v roku 60 dni.Če se po 60 dneh imate še vedno ne prejme blaga, nas prosimo kontaktirajte.Najlepša hvala! 7. Če potrebujete popolno sledenje, prosimo, izberite "Drustvo-zvezda.si Standardna Dostava" ter dodate denar za sledenje.Povratne informacije: upamo, da povratne informacije, ki bo zapustil takoj, ko prejmete predmet.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije, kot smo lahko reši večino težav.Pošljite nam sporočil, če imate kakršna koli vprašanja.Bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

Edenalon73
2020-12-10
Great quality product, exceeded my expectations
Kfc Wowettes
2020-12-03
Everything fine!
Nail Aka Demiurg
2020-12-30
штука классная, но по большому счету Офисная, стационарная игрушка. если на телефоне толстый чехол, то может и не достать.