Nov prihod krog diamond Diy Diamond Slikarstvo Obmorskih Angel 3D Navzkrižno Šiv Mozaik Sliko Nosorogovo Doma Dekoracijo

Oznake: božična darila jezik, vzoren stil za moške določa, božični dekor pasje kape, stroškovno učinkovito $5 znamk, božična darila bar določa, božična darila, klarinet, kino otroci hlače capris, božična darila matrice, mačka vzorci denar škatle.

• Ime izdelka: Diamond naslikal navzkrižno šiv
  • Vrsta Tkanine: Platno
  • Material: Smole
  • Številčenje: WY
  • Uporaba: Slike
  • Diamond: 1. krog diamond 2.kvadratni diamond
  • Lepljenje Površine: Polno
  • Zunanje Embalaže,: Obarvano Polje
  • Okvir: No
  • Diamantno Obliko: KROG
  • orodje: Točke ročaj svedra, trdne plastike, pinceta, točka vrtanje ploščo.
  • Platno Pakiranje Metode: Zavihal
  • Blagovna Znamka: MHD
  • Obrazec: Enotni
  • Vzorec Tipa: PORTRET
  • Slog: Evropa
  • Uporablja Prostor: Spalnica, dnevna soba, pisarna, hotel, odlikovanja
  • Število Barv: 30-45

Velika velikost vizualni učinek je boljši, je priporočljivo izbrati velikosti.opomba: V: Naš diamond slika je brez okvirja.B.To ni končal sliko, boste morali storiti sami.C.Prosimo, ki otrokom preprečuje požiranju.D.Vse številke, ki se vam bomo poslali dodatno 30% več diamantov.opis: Ime Izdelka: DIY diamond slikarstvo 1. Vloge: Doma, v pisarni, hotel, edinstveno darilo 2. Material: Krog smolo diamond 3. Embalaža: Vsi izdelki so barvno polje 4. Globoko vrtanje območje: 100% diamantov.To je polno diamond vezenje 5. Diamond: Imamo krog diamanti in kvadratni diamanti, izberite diamantno obliko, ki vam je všeč. 6. Orodja: Točka ročaj svedra, trdne plastike, pinceta, točka vrtanje ploščo.Foto Da: Smo lahko, da diamanti za vas.Če predlogo in velikosti ne ustrezajo naši trgovini vas.Prosim, povejte mi, kakšne vrste vzorcev in velikosti, ki vam je všeč, bomo prilagodite za vas, in vam razumno ceno, dobrodošli!

. ★ ★★★★ MHD Diamond Vezenje Hvala! ★ ★★★★ .