LA VIE 1 PC 8 mm Kolenom Bullnose Pol Krog Bit Endmill Usmerjevalnik Svedri za Les 2 Flavta Nosijo Lesnoobdelovalnih Orodje za Rezkanje Rezalnik MC02047

Oznake: za rezkanje kovin, rezalni mlin lesa, huawei y6 mic, mlin rezalnik lesenih predmetov, malo usmerjevalnik, Bambus Flavta, usmerjevalnik rezalnik, žogo mlin, usmerjevalnik trim, vaja lavie.

• Kolenom Premer: 8 mm
  • Telo Material / Karbida namig: 45 jekla / YG6X
  • Ravnotežje: +/- .003" strpnost
  • Številka Modela: MC02047
  • Blagovna Znamka: lavie
  • Nož Vrsto: Bullnose Pol Krog Bit
  • Vrsta: Konkavni Radij Rezkanje, Rezalniki
  • Material: Volfram Zlitina Kobalta

Dragi moj prijatelj, pred naročilom, pls oglejte seznanil, da: trenutni element barva je zelena, namesto rumene .

Lastnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti .Uporaba za roko, kar predala ali drugih lesarskih.Industrijske kakovosti usmerjevalnik bitov .Trdna kaljenega jekla organov z anti provizije design.Build-up & toplotno odporen Teflonsko prevleko.Hook & Strižna Kotov: Visoka kavljem & strižna kotov omogočajo Prebijanje rezina gladko v park, ki proizvajajo čisto, razbijejo brezplačno.Ležaj: Popolnoma zaprt & namazani.

Specifikacije: Postavka: 8 mm Kolenom Usmerjevalnik Malo Material: 45# jekla Karbida namig: YG6X Kolenom Premer: 8 MM (Dobroimetje): + / - .003" strpnost Telesu: Trdno Kaljenega Jekla Rezilo: Industrijski razred mikro zrnca karbida Detaild specifikacija, pls, preverite naslednje fotografije.Paket vključuje: 1pc x Usmerjevalnik Bit

Opomba: Barva, ki jih dajejo bo prva izbira dostavo.Ampak, če je na zalogi, druge barve, bo treba zamenjati.Prosimo, da preberete to obvestilo, kot je pazljivo vstavite, kot si lahko, ko oddate naročilo.Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala za vaše razumevanje.

To je Lene Wang, a saleswoman, ki so odgovorni v izvozu moč ročnega orodja in tujih držav.Sem ukvarja samo v izdelke z visoko kvaliteto.

Več količina, prosim, pridi k meni.Najbolj konkurenčno ceno bo treba prilagajati.

Julia Shiposh
2021-02-01
Item I received during the 20 days in Lithuania, it seems just as described. Seller good, recommend.
Movida Corona
2021-02-01