Hismith 6.9" Silikonski Vibrator 5.1" Insertable 1.4" Premer KlicLok Priključek seks pralni Dodatki Mesa, sesalni znanja dildo

Oznake: zrak dildo, dildo sesalno, hismith prilogo, budilka seks, plug silikona, 5 cm, seks igrače, jebi machin, vibrat, popek vibrator, dildo realist.

• obod: 11,5 cm/4.5 palčni
  • Insertable Dolžina: 13 cm/ 5.1 palčni
  • Connecter: KlicLok Sistem
  • Velikost: 18*5cm
  • Številka Modela: HSA08
  • Premer: 3.6 cm/1,4-Palčni
  • Funkcija: Dildo Priseska
  • Material: Silikonski
  • Teža: 255g
  • Postavka Vrsta: Dildos
  • Skupna Dolžina: 18 cm/7.1 palčni
  • Blagovna Znamka: HISMITH
  • barve: Meso

Seks pralni informacije

Barva: Meso Connecter: KlicLok Sistem Funkcija:dildo priseska Material:Silikon Majhna velikost: Skupna Dolžina:18 cm/7.1 palčni Insertable Dolžina:13 cm/ 5.1 palčni Premer: 3,5 cm/1,4-Palčni Obod:11,5 cm/4.5 palčni Sesalni Premer:6 cm Teža: 255 g Srednja velikost: Skupna Dolžina:20 cm/za 7,9 palčni Insertable Dolžina:15 cm/ 5.9 palčni Premer: 4 cm/1.6 Palca Obod:13,5 cm/5.3 palčni Sesalni Premer:7 cm Teža: 375g velikosti: Skupna Dolžina:23.1 cm/9,1 palca Insertable Dolžina:19 cm/ 7.5 palčni Premer: 5 cm/2 Palca Obod:15 cm/5.9 palčni Sesalni Premer:8 cm Teža: 661g/1.46 lb Obvestilo: Zaradi različnih ločljivosti monitorjev in različnimi koti svetil, ko bi fotografija, barve, lahko se le malo razlik.

Paket Vključuje

1 X Dildo priseska

OPOMBA:

1*Prosimo, uporabite 1% Benzalkonium,Bromid ali 75% medicinski alkohol za razkuževanje,preden jo uporabite. 2*za lažje čiščenje in sanitarij, predlogi za rabo kondoma na penis prepoved mladoletnim uporabo! 3*To je potrebna za uporabo nekaterih mazivo,da bi izboljšali svoje spolno izkušnjo. 4*Zaradi različnih metod merjenja, lahko obstaja le malo razlik 0.1-0.5 cm napaka

Več informacij o izdelku

Skrivnost embalaže:

Za zaščito kupca zasebnosti, embalaža, ne bo imel nobenih informacij o izdelku,Samo veš kaj, " a v notranjosti.Običajno smo razglasi za "massager"ime, carinske,Tako da ni važno, kaj ste kupili, ne boste imeli zadrego.

Plačilo

1. Uporabljamo Depozitni plačilo.Depozitni podpira VISA Kreditno kartico, Western Union, Bank transfer (T/T,Paypal itd. 2. Pls plačati v roku 3 dni po vrstnem redu.

Pošiljko

1. Mi ladje elementov prek EMS, DHL, UPS, TNT, Kitajska Pošti ali Hong Kong Post. 2. Naročila se obdelujejo v 24-72 ur plačilo preverjanje. 3. Smo samo potrdili, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za referenco. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS je na voljo za prevoznika in izključuje ob vikendih in praznikih.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo poskrbeli za pošiljko in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Prosimo, da sodelujejo z carinjenje,če zaradi prejemnik ne sodeluje s carinsko clearanc,ki izhajajo blaga poslali nazaj,ne bomo povračilo taksa,kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas,hvala. 8.Vse cene ne vključujejo carine, prosimo, obrnite na lokalne organe za potrditev tarifnih cen. 9.Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. (V drugih državah ali v oddaljenih območjih, bo morda trajalo dlje.)

Vrne in Vračilo

1. Če ste nezadovoljni z našo blago, ki ga lahko uporabite za vrnitev ali vračilo kupnine v roku 7 dni po prejemu blaga. 2. Če je blago, ki ste jih prejeli, niso enaki z opisom ali imate kakovosti problem prosimo, ponuditi dokaze .Mi vam bo dala še eno novo blaga s naslednjem naročilu, ali vam lahko dam razumno nadomestilo. 3. Če se želite vrniti blago nazaj samo zato, ker si osebni razlog, potem boste morali plačati tovora. 4. Prosim, ne pošljite nazaj, ki jih sami brez obrnite na nas.Če pakete, ki jih vrne sami brez obrnite na nas,bo to povzročilo visoko izgubo tovora,tako da bo ne povrnejo.

Povratne informacije

Smo iskreno upam, da ste zadovoljni s točko, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Če imate kakršna koli vprašanja pozneje, vas prosimo, da nam poveste,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagajo rešiti to.

O nas

Hismith je načrtovanje, razvoj in proizvodnjo integriranega podjetja.Osredotočeni smo na high-end seks-pralni načrtovanja in proizvodnje.Naš cilj je pomagati našim strankam, opravljanje končni užitek v zasebnem življenju.Naša poslovna filozofija je simbioza in win-win z drugimi blagovnimi znamkami.