M&G 3+1 Multi Funkcijo Pero 3 Barva Žogo Peresa plus Mehanske Svinčnik 1,0 mm/0,5 mm Čarobno Multifunkcijski Kovinski Svinčnik Andstal

Oznake: šola ting, paper quilling komplet orodij, baby obleko kavboj, nalivno pero jinhao, nalivno pero, črnilo, 3d peresa nastavite, derma dr. pero, oblikovanje knjige, mechan svinčnik, drpen m8.

• Vrsta: 3 Barve Žogo Pero + Mehanske Svinčnik
  • Številka Modela: ANDSTAL3501
  • Pisanje Točke: 1,0 mm/0,5 mm
  • Dual-side Pisanje: No
  • Črnila Za Polnjenje Tip: Ponovi Polnjenje
  • Slog: Multi-funkcijo
  • Package Količina: Enotni
  • Uporaba: Promocijske Pero
  • Črnilo Barva: 3+1, Črna, Modra, Rdeča, Črna Vodi
  • Blagovna Znamka: M&G

M&G TEŽE Večfunkcijsko Pero

*Super Kul Multi-funkcijo pero z 3 barve 1,0 mm žogo pero in 0,5 mm Mehanske Svinčnik

*Preklopite na barvo ali svinčnik enostavno GRAVITACIJA: izberite barvo in obdržati barvo navzgor in potisnite gumb

*Polno kovinsko konstrukcijo, za dolgotrajno uporabo

*Ponovno napolniti z lahkoto na voljo polnjenja, To pero uporablja teže za preklop barve.Ko prejmete izdelka, prosimo, obrnite na službo in mi bomo poslali video, da vam povem, kako jo uporabljati.

Griuval78
2021-01-26
Thank you so much. Everything is in its best possible form. Seller recommend.
Cashregisterjct
2020-11-26
I ordered 2 pens (black and silver) for myself and a friend for the second time. The first time I had my kids out. Ordered immediately with replaceable pastes, which, by the way, can easily be changed. This pen is lighter and thinner than мицубиси, and is 6 times cheaper. But there are shortcomings: there is a paste on the move-you want, for example, blue, and it leaves red. And until you start writing-you will not understand (at the tip has a color mark, and here it is not).
Cheer Up2you
2020-12-24
A cool pen, all as in the description + a plastic pen as a gift put. Thank you!