100 G Naravnih Mineralnih Kristalov Ruby in Smaragdno Surovega Kamna, Gramoza Doma Dekoracijo DIY Energije Zdravljenje Obrti


Oznake: amythest, kristalni kamen, zdraviti kamna, Modri Topaz, akvarij kamna, redki naravni kamen smaragdno, Crystal, okvir gramoz, smaragdno narave, Smaragdno.

€7.72 €8.87
  • Na zalogi
  • d863  • Regionalna Funkcija: Evropa
  • Slog: Pastorala
  • Material: Organske Snovi,
  • Tema: PRAVLJICE
  • Blagovna Znamka: Svet rude
  • Poreklo: CN(Izvora)

Dobrodošli v Svet Rude Trgovina in Vam Želim Srečno Življenje!

1. Mi Lahko Zagotovi Strokovno in Hitro Logističnih Storitev!

2. Imamo Dovolj Zalog za Izpolnitev Vaše Naročilo Potrebe!

3. Naročilo Ne Vsebuje Nobenih Računov, Prejemki Ali Kuponov.Če Je Potrebno, Lahko Nudimo, Se Obrnite Na Službo Za Stranke.

4. Zaradi Ročnega Merjenja, Prosimo, Dovolite Teža, Velikost in izklop Barva!

Izdelki So Neposredno proizvede in Proda Tovarne, Cena in Kakovost So Bolj Zagotovljena.Skrbno Izbrane Surovine, Odlične Proizvodne Tehnologije in Boljše Storitve.Debelo Popust, Podporo Prilagajanje!

Opis Izdelka:

Ime: Ruby in Smaragdno Večino Gramoz

Material: Naravni Ruby in Smaragdno

Velikost:20-40 mm

Funkcija: Družina Domače Okraski , Kamen, Generator Energije , Čiščenja , Degaussing Meditacija Kamen , Znakov Zodiaka zavetnik!

Profil podjetja: Moj Tovarne, je Bila Ustanovljena in2018Years,Je Zbirka Naravnega Kamna pridobivanje,Obdelavo,Prodaja Integracije CompanyOurProduct Kakovost, Cena Je Bolje.Glavni Izdelki So Naravni Kristal Heksagonalna Prizma, Kristalno Kroglo,Drobljen Kamen,Mineralne,AgateTopaz,Naravni Kristal,LabradoriteFluorite,Vzorcev OreEtc.Naravni Kamen, Če Ga Potrebujete, Bomo Lahko Našli Tudi Surovega Kamna v Trg za Predelavo in Proizvodnjo.Naše Celovitosti, Moč in Kakovost Proizvodov So Bili Priznani s strani Industrije.Dobrodošli Prijatelji iz Vseh družbenih slojev za Obisk, Vodnik in Poslovne Razpravo!Vaš Petimi Zvezdicami, Spodbudo, Smo Vsemogočnosti, Dragi, po Prejemu Blaga, Če Ste Zadovoljni z Našimi Blaga, vas Prosimo, da Nas Petimi Zvezdicami, Oceno in Lepo Oceno.To Je za Nas Zelo Pomembni, Zato vas Prosimo, Pomagajte Nam, Da s Petimi Zvezdicami Vrednotenje.Če ne moremo Zadovoljiti Vas, Ne Hitite, da Dajejo Negativne Komentarje.Prosimo, da Komunicirajo z Nami v Čas in Verjamem, Da Smo Lahko Rešiti Vseh Težav, za Vas.Vsi Kristali So Naravni.Naravni Kristal Vsak Kamen Je Drugačen in Vsak Izdelek Je Barvno Razliko.Crystal Je Produkt Narave, Vsak Kristal Je Drugačen, Naravnih Izdelkov Neizogibno So Bombaž, Volna in Ledu Razpoke, Prvotno Kamna Je Različna, Vsak Izdelek Ima Svojo Edinstveno Lepoto!To Je tisto, Kar imenujemo Lepoto Žal.Kot Oseba, nihče Ni Popoln, da Sprejme Svoje Pomanjkljivosti, kaj Šele, Dragocene Kamne več Sto Milijonov Let Nazaj.Hvala, ker Ste prišli in Vam Želim Srečno Življenje


Sashok2312
2020-12-09
5/5
I made order 11/11 and received to Slovakia 9/12.2020. Package contained 6 pieces quite big stones from 2 to 3 sm, but without ruby traces, only black spots! Maybe had not lucky. Thank you.

Napiši mnenje

Podobni izdelki