Original Nov Zaslon za Xiaomi Pocophone F1 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine Xiaomi Pocophone F1 LCD Zaslon Zamenjati

Oznake: zaslon mi play, uradni xiaomi, amoled zaslon pocophone, 8 mp, pocophone f1 zaslon replacment orodja, pocophon f1 zaslon na dotik, prikaz f1, pocophpne f1 lcd, lcd zaslon xiaomi, phocophone f1 zaslon.

• Kategorije: Mobilni Telefon, Lcd-Ji
  • Vrsta: LCD Zaslon Za Xiaomi Pocophone F1
  • čas poštnine: V 1-2 Dneh Po Plačilu
  • kraj izvora: Shenzhen,Kitajska

Novi Originalni LCD Za 6.18" Xiaomi poco F1 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora za xiaomi mi Pocophone F1 LCD Opis: *Zamenjava del LCD Zaslon *Vsi deli so 100% Preizkušen *Zamenjajte za vaše zdrobljen, opraskan , poškodovanih, v okvari, neuporaben mobilni telefon deli Barva: Črna/Bela Možnost: Ne Okvir / S Sliko (Prosimo, izberite pravo Barvo in Možnost) Opozorilo: Prosimo, upoštevajte, da preizkusiti svoj izdelek, preden ga namestite.Če ne bo, bo to težko oceniti odgovornost, če se zaslon LCD poškoduje.ko torej LCD so bili nameščeni , škodo na umetnih vzrokov, mi ne bo nobene odgovornosti.Če obstaja kakršen koli problem, prosimo, pošljite mi video, ki kaže na sprednji in zadnji strani izdelka in procesa testiranja.

Mdrfolle
2020-11-24
It's not original, it looks worse than the one I had. It brings plastic paste over some screw holes, it's impossible to remove. I couldn't put those screws back on.
Brayan 12 02
2020-10-30
The order came in 9 days to Novosibirsk. the proximity sensor area is darkened as in the photo. Included is a set of tools for replacement. Display in ESD packaging inside пупырчатой film which inside пенопластовый packaging.
Anna Reglin
2020-11-09
Different part bought in Brazil even in color, the Brasil was yellow.
Muxalevuch
2020-09-11
fast ship, the only complaint is the frame was not functional, thus i have to remove the new frame and use the older one with a new lcd. i am not sure it is only me.
Alyssa 681
2020-11-24