Poletje Bombaž žensko Obleko 2020 Letnik Zavoj navzdol Ovratnik Obavijen Cvjetnim Tiskanja Obleko Denim Edinstveno Dekle K82236 Vestido

Oznake: čipke robe, črna obleka shein, mini plus velikost, denim frock ženske, jeansa obleko korejski, haljo ženske, plat ženske, besedo obleko, jeansa obleko prodaje, denim blue jean obleke za ženske 2019.

• Številka Modela: K82236
  • Pasu: Naravni
  • Starost: Starosti 18-35 Let
  • Silhueta: Seksi Obleka
  • Sezona: pomlad obleko, poletne obleke
  • Izrez: Zavoj navzdol Ovratnik
  • Material: Bombaž
  • Dolžina Obleke: Gleženj-Dolžina
  • Rokav Dolžina(cm): Kratka
  • Vzorec Tipa: Mozaik Počitnice obleko
  • Blagovna Znamka: Transmitone
  • Mozaik Obleko: Urad Obleka ženske
  • Rokav Slog: Redni
  • Dekoracijo: Sashes
  • Spol: ŽENSKE
  • pomlad obleko: Poletne Obleke
  • Vintage Obleko: Gospa Obleko
  • Slog: letnik

Priprava Čas: potrebujemo 1-4 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan.Ponavadi, smo poslali s Kitajske Post Air Mail, doseže večina držav v 15 do 30 delovnih dni.

Ponujamo tudi hitre storitve (DHL,EMS, FedEx, itd. ), boste morali plačati stroške prevozov, ki temelji na ciljno in dejansko težo svoje predmete.Velike, da bodo uživali brezplačna dostava za Express .

Nismo odgovorni za vse carinske dajatve ali lokalni davek.Običajno ni davka.

Opomba:

Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.Vas bomo obvestili takoj, ko je vaša parcela so bila poslana.Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, ne pozabite, da zapustijo svojo kontaktno številko, to je nujno potrebno za express dostava.

Ne moremo sprejeti izmenjavo ali odpoved po vaše naročilo je bilo poslano.Naslednje informacije so potrebne, ko boste odražajo težave:

*Številko naročila

*Element je SKU število

*Slike z napako kroglice.Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s politiko vračanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!

Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.Zahtevo: Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum.Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec Plus Velikost XXXL Svinčnik Delovne Obleke Predstavila S Pasom Enega Kosa Obleko Mozaik Ponaredek 2 Kos Poslovnih Formalno Urad Bodycon Obleko