Strokovno 100 ml Hitrost Tekočine Super S Posebno Krtačo Pingpong Lopar Gume Namizni Tenis Lepilo Za SchoolOffice Dodatki

Oznake: očesa tenis robot, li ning, tenis, oprijem overgrip, tsp gume namizni tenis, sanwei namizni tenis, tabl tenni lopar, ping pong robot, padel tenis, robot tabela, anti namizni tenis.

• Vrsta: namizni tenis lepilo

Značilnost: 1. Izboljšanje hitrosti žogo

2. Prilagodljivost

3. Lepilna moč je visoka

4. Brez nevarnosti in odlično elastičnost, medtem ko je žogo hitrost enhanced po lepljenje.Elastičnost bo večja postopoma po ponavljajočimi lepljenje.

Kako uporabljati:

1. Čopič, lepilo na rezilo in gume equably z gobo krtačo v notranjosti paketa.Ko je lepilo, ki je zračno suhih in pregleden, lahko držijo lopar.

2. Prosimo, stresemo v lonec pred uporabo lepila.Čopič, lepilo k eno smer.Prosimo, namočite gobo krtačo v vodo

in čiščenje po uporabi je.s.a.str.Če je potrebno, lahko uporabite sušilec za lase, da pospeši zračenje lepila.

Seznam Vsebine:

1 * tekoče lepilo

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1 mesecih omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu). 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

telo, ul, li { margin: 0; padding: 0; } ul, li { list-style: none; } .luksuzni { max-width: 960px; margin: 0 auto; } .imgContain img{ width: 100%; } .moj-kartico { display: flex; utemeljitev-vsebina: prostor-med; flex-wrap: zaviti; } .moj-sim>li { širina: 217px; višina: 305px; padding: 5px; meja: 1px trdne #E1E1E1; position: relative; margin-bottom: srednja-20 px; } .siva-kartico { background: #EEF3FA; višina: 206px; } .moj-sim>li::pred{ position: absolute; vsebino: "; color:#fff; desno:0; top:0; width:40px; višina: 40px; background: url("https://api.rondaful.com/upload/20190904/5d6f5173567e1.jpg") no-repeat; background-size:100%; } .besedilo-center { margin-top: 50px; margin-bottom: 5px; text-align: center; font-size:12px; color:#AEAEAE; } .imagContain { text-align: center; }