Strokovno Žično Gaming Miška 6 Gumb 3200 DPI Nastavljiv Optični LED Osvetlitvijo Igre Miši Kabel USB Miška za računalnik Gamer

Oznake: allreli gaming miška, lqs gaming miška, igra lučka, cheetah stranka, prst miško, strani miško, igra z miško, kana, modao gaming miška, lučka za playstation.

• Blagovna Znamka: CHUANCHI
  • Vrsta: Žično
  • Slog: 3D
  • Vrsta Napajanja: Za ponovno polnjenje
  • Vrsta Vmesnika: USB
  • Število Gumbov: 6
  • Način Delovanja: Opto-elektronske
  • Bruto teža: 129g
  • Številka Modela: LIMEIDE
  • Čas je, da trg: Dec-04
  • Strani Usmerjenost: Desno
  • DPI: 800,1200,2400,3200 DPI
  • Paket: Da,
  • Število Valjev: 1

Specifikacija:

Miško Ime:CHUICHI-LIMEIDE Barva: črna, bela Gumbov: 6 gumbi, kolešček.Sistemi za sledenje: Optična.DPI: 800-1200-2400-3200DPI Ultra-natančen Kolesce za Pomikanje.Optična tehnologija deluje na večini površin.Ergonomsko oblikovana, dolgotrajno uporabo brez utrujenosti.Inteligentno povezovanje, ni treba, da kodo, plug & play.Počutili udobno, mobilne in stabilnost.Stikalo za Življenje: 50 milijonov krat.Paket Velikost: 15(L) x 10(W) x 5(H)cm.Teža: približno 129g±5 g dolžina Kabla: 1.5 m ± 0,5 cm Združljiva z Windows XP, Vista, Windows 7, ME, 2000 in Mac OS...ali zadnje.Uporabnik: high-end igralci, igralne poklicni igralci.