Padec Ladijskega Prometa Ledu Svile Človek Ribolov Oblačila Prostem Kampiranje, Pohodništvo Hooded Nepremočljiva Jopiči Proti Obraščanju Hitro Sušenje Majica

Oznake: poslovni nepremočljiva jakna, shimano nepremočljiva, ribolov telovnik nepremočljiva, ribolov prsih nepremočljiva, ribolov prikrivanje majica, imetnik outdoor oblačila, ribolov rokavi moški fantje, ribolov pulover nepremočljiva, majica ribolov kratek rokav uv zaščita, zaščitna ribolov majica.

• S Skp: Da,
  • Blagovna Znamka: dayiwa
  • barve: Siva,Modra,Bela
  • Material: Poliester

Ribolov Moških Clthes Tech Hidrofobne Znamko Oblačil Seznam Priložnostne kleding Prostem Kampiranje Hooded Jopiči Ledu svile Nepremočljiva X

O Shippingment: 1.DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Vrnitev&Vztrajanju Pri Ponovno Odkritem: 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Drustvo-zvezda.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.O Povratnih Informacij: 1.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj,Zato prosim, pustite Povratne informacije 5 Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki,najlepša Hvala. 2.Ne pusti Negativne Povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč,vas prosimo, da Stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Povratna informacija je naše življenje,preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev,se Bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče,se vam vnaprej Zahvaljujem za vašo potrpežljivost.

Dbuzins Alyon1989od
2020-09-08
размер не подходит описанию ,берите на размер меньше своего ,к примеру если у вас XL то берите L а так в целом достав приходит в срок