Mala Multi-funkcija Stilsko Vrečko Crossbody Ženske Torbe Vsakodnevno Uporabo Kartice Denarnih mobilni telefon, Držalo za Občutljivo Design

Oznake: magnwtic varjenje imetnika, mlinček imetnika, toaletni papir držalo, povoj nosilec za telefon, 18650 polje, primeru zippo, kartice kreditne imetnika, bushcraft firesteel, vrečko rami, kaisi magnetno držalo.

• Vrsta: Drugo
  • Blagovna Znamka: isfriday
  • Uporaba: Domov DIY

Danes Flash Prodaje

To je idealen način za opravljanje osnovnih dobrin, medtem ko je na opravkih, nakupovanje, športni dogodki, kampiranje, zabaviščni parki, in še več.

Priročno totes pametni telefoni, ključi, kartice, šminko, in druge manjše predmete.Ta torba je ne samo prostor za shranjevanje vaših stvari, ko ste na poti, vendar poleg tega, da je modni dodatek, ki govori svoj vrste slog.

Multi-slog, ki bo na voljo Več barv in stilov, lahko izberete tisto, ki vam je všeč, da so tako praktično & multi-funkcionalen, ki bi lahko kot telefon vrečko in denarnice vrečko, nastavljiv in odstranljiv trak, naj bo kot rami, crossbody vrečki ali torbici, ga prilagodite, kot vam je všeč, vam ni treba, da imajo to vrečko in proste roke.Srčkan videti vreča je kot nalašč za uporabo na vseh priložnostih.Preprosta oblika in majhna, lahka torba, primerna za vse sloge oblačila.Modno oblikovanje, praktičen in večnamenski in udobno nositi.To je tudi odlična ideja, kot majhno darilo/darilo za tistega, ki ga ljubiš.BARVO LAHKO IZBIRATE: Velika Zmogljivost Lahko Držite Telefon

Tehnični podatki: Material: PU Barva: Siva/ Temno Modra/ Svetlo Modra/ Črna/ Rdeča, Roza/Siva, Roza/Zelena Velikost: Opomba Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.