Kalyss 28" Švicarski Čipke Spredaj Senegal Twist Pleteni Lasulje z Baby Las za Black Ženske Črna Cuevana Twist Pletenice Lasulje

Oznake: lase človekovih lasuljo, baby komplet za nego, ingver las lasuljo, majhno polje pletenice lasuljo čipke spredaj, lasulja, moški pleteni lasuljo, pletenic čipke lasuljo, kratek umetno locs čipke lasuljo, bob zeleno lasuljo, bele čipke spredaj lasuljo slovo.

• Material Razred: Nizke Temperature Vlaken
  • Čipke Barve: Svetlo Rjava
  • Številka Modela: QF-L099
  • Skp Velikost: Povprečna Velikost
  • Funkcija: Vsakodnevno Uporabo
  • Slog: Trendy
  • Osnovni Material: Švicarski Čipke
  • Tekstura: Čipke Spredaj Pletenic Lasuljo
  • Blagovna Znamka: Kalyss

Kalyss28"Švicarski Čipke Spredaj Senegal TwistBraided Lasulje z Baby Lase forBlack Ženske Japonska-madeLightweight Black Cuevana Twist Pletenice Lasulje

Švicarski mehke Čipke&BestQualityJapan-madeSynthetic Vlakna ,Naravni Lesk ,SuperLight Teža,Popolno Pravico Debeline , Lepo in Tesno Storiti, Zmeda Prost,v Celoti Ročno izdelan, Enostaven za slog in naravnih lookingJumbo SlimTwist slog

Obleko gor za Priložnosti, ali Mimogrede za vsakodnevno Uporabo.

Njen Popoln Zaščitni Slog za Vse Vrste Las.Toplo Ugotavlja,Umijte pletenic lasuljo, bodisi v mlačno ali hladno vodo, z blagim šamponom.Nikoli pranje lasulje v paro, vročo vodo, kot to lahko povzroči pletenice na videz razpokane in ker pleteni lasulje so sintetični, pranje z vročo vodo bo poškoduje vlakna in vaše kite pade ven

Kako skrbeti za kite lasulje:

Umijte Mama Afrika Milijonov pletenic lasuljo, bodisi v mlačno ali hladno vodo, z blagim šamponom.Nikoli pranje lasulje v paro, vročo vodo, kot to lahko povzroči pletenice na videz razpokane in ker pleteni lasulje so sintetični, pranje z vročo vodo bo poškoduje vlakna in vaše kite pade ven.

Vedno navlažijo, po umivanju lasulje vedno se prepričajte, da uporabljate styling losa in hair spray na to, da bi bilo videti, voljna in shinning.

Ne uporabljajte kateri koli obliki, ki se ogrevajo oprema na blizu, na svojo lasuljo.To vključuje sušilniki za lase.Ne pozabite, da lasulja je narejena iz sintetičnih, toplote lahko bi taline.

Ne spi v vaši pleteni lasulje, ker to lahko povzroči nasveti za zmeda.

Vedno visijo vašo pletenic lasuljo, ko je ne uporabljate.Ne povežemo v najlon vrečko ali kaj podobnega.Vedno je na zračen kraj.

Skrbijo za vaše naravne lase pod.Ne pozabite, da odvijete weaves, pranje in remake vsak 2-3weeks.

Ne dovolite, da vaš lasuljo, da ostane vlažno preveč dolgo, kot bo to povzroči, da postanejo bakterije ugodni.

Priložnosti

Sintetične Lase Čipke Spredaj Lasulje Lahko Fit Črne ali Bele žene, ki je kot Nalašč za Vsakodnevno Uporabo, Vsak dan Nositi, vseh Koncertov, Darila, tematske zabave, Poroke, Zmenki, Cosplay, Kostum Stranka ali Pustne Lasulje za Ženske, itd.

Skp Velikost

Naše Kalyss Skp Obod 21.5-22" , ušesa do Ušesa 13.5"-13.75", Spredaj Nazaj 14"-14.5", ki ustreza večini velikost glave. 100% Dihanje Neto Bi, Da Se Počutite Udobno, Ko Jo Nosite.Nastavljivi Trakovi in 4 Glavniki Na Lasulja Skp za Varno in Sung Fit

MERJENJE

Nasveti:

1, pravi način, da meansure las je, da se raztezajo, še posebej za valovite in kodraste lase.Ko merite lase, boste morali raztegniti las, da naravnost, namesto merjenja neposredno;

2, Je mogoče malo netočnost neizogibno, saj lasje, merjeno z roko, vljudno prosim umderstand.

Nositi

Jasno

①Get pripravljen za vse in mokre lase s toplo vodo

② Namočite lase z blagim šamponom za nekaj minut

③ Še enkrat in se prepričajte, lase je čisto ④ Dvig las v čisto vodo, ko

Pokrov ⑤ lase z brisačo, da vpijejo vodo na njej

⑥ Visi lase z odprto in zračno suho in kodre, ima dobro

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, Prosim, pustite 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.

Če imate kakršne koli težave, se obrnite na nas, mi boste pomagali in vam najboljšo storitev.

Elementskat
2020-09-05
I really like the wig. Thank you for the free gift.