100 kozarcev/paket 8x10mm Kajak, Veslo Šotor Pole Trdno Potisnite Gumb Spomladi Snap Posnetke Zaklepanje Cev Dvojno Pin

Oznake: cevi šotor, 2 osebi čoln, posnetek veslo, čoln, kajak, zaklepanje pin, kovinski gumb spomladi posnetki, sedlo nežno, kajak togo, nerjavno pritisni gumb vzmetne sponke, gumb izrezka.

• DIY Dobave: Kovinarstvo
  • Dejavnosti Na Prostem: deskanje
  • Debelina: 0,5 mm
  • Blagovna Znamka: Amposkon
  • Širina: 8 mm
  • kraj izvora: Kitajske (Celinska)
  • Pomlad Noge Dolžina: 50 mm / 2-palčni
  • Gumb Višina: 10 mm / .350 palčni
  • Vrsta: Cevne Klešče
  • Trup Materiala: JEKLA
  • Uporaba: Kajak, Veslo Pomlad Posnetki
  • Gumb OD: 8 mm / .310 palčni
  • SKU: 10010017

Opis: Pritrdilnih elementov za telescoping cevi pomaga zmanjšati čas za sestavljanje, medtem ko izboljšanje vašega izdelka.Odpravlja potrebo za kovice in vijaki.Hitro se zaskoči v okrogle ali kvadratne cevi.Snap gumbi so narejeni iz 1050 pomlad jekla, toplotno obdelanega in zinc plated minimum.Dvojni Konec Pomladi Noge - Približne velikosti spodaj navedene * Gumb Premer: .310 palčni ali 8 mm * Gumb Višina: .370 palca * * Noge Dolžine (Do Gumb Center): 1.60 palca * * Pripni Gumb Tip: Dvojni Namen * Pomlad Noge Dolžina: 2.00 palca * * Debelina: .020 palca * * Uporaba w/ Okrogle Cevi Velikost: 1.00 - 1.25 palca * * Uporaba w/ Kvadratne Cevi Velikost: 1.00 - 1.25 palca * * Širina: .315 palčni Paket Vsebina: 100 kozarcev Dvojni Konec Pomladi Posnetki

Smo za prodajo: 5.8/8/9.8 MM enotni pin (solid) gumbov. 5.4/6/8 MM dvojno pin (solid) gumbov. 5/6/8/9 MM dvojno pin (votla) gumbov. 4/5/6/8 MM enotni pin (votla) gumbov. 5/6 MM Nerjaveče Jeklo en pin (votla) gumb Kaj velikosti ,ki jo želite, prosim, pustite sporočilo.

Drugi Izdelki

Plačilo:

Sprejemamo plačila z Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in Bančno Nakazilo.

Prosimo, kontaktirajte nas za dodatne informacije o tem, kako plačati ali kakršnimi koli vprašanji glede plačila

Dostava:

Izdelki so poslane iz Kitajske z Letalom, doseže večina držav v 15 do 25 delovnih dni.

Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 30 delovnih dni

Vrnitev

Mi lahko zamenja izdelek v roku 14 dni po tem, ko si ga prejel, če je poškodovan.Vrne element, ki mora biti

vsi originalni embalaži in dodatki, ki Kupcu so odgovorni za vračanje stroške dostave.Bomo biti odgovorna za poštnino zamenjave.

Vračila bodo izvedena po prejemu vrne element, ki lahko traja do 3 delovne dni za obdelavo vaših vrnitev ko bomo prejeli vaš izdelek.

Druge Politike:

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Prosimo, upoštevajte: Nismo odgovorni za carinske confiscations ali kaznovanja zaradi namembni državi lokalnih Zakonov ali predpisov.

VSE POSTAVKE, se pakirajo Brez trgovina na drobno polje

Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.