Šmirgl papir Ravnilo Nakita, Plastike, lesa, Poliranje Orodja Multi-Funkcionalne Brušenjem Brušenje Kožo dodatno Opremo

Oznake: brusni krtačo najlon, brusni kamni, kovine, , usnje brušenje palice, lima, mark predelavo lesa, grind, velika nakit poliranje krpo, dremel lesnoobdelovalnih dodatki, zmleti les, voda brušenje lesa.

• Postavka Vrsta:
  • Številka Modela: Šmirgl Papir Ravnilo
  • Blagovna Znamka: VIBRATITE
  • DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih
  • Vrsta: Brusni Blok

Šmirgl Papir Ravnilo Plastične Nakit Poliranje Orodij

Funkcija:

1) iz visoko kakovostnega materiala,zanesljivi in imajo dolgo življenjsko čas.Visoko kakovost za trajno,varno in dolgotrajno uporabo 2) t je čudovit pripomoček za nakit、Plastičnih in lesenih modelov poliranje proces. 3) Plastični ročaj ročne smirkov papir palico omogoča udobno, da imajo in upravljajo.lahka mase,enostaven za prevoz, kam greš 4) lahko enostavno posnetek šmirgl papir s fiksnim šmirgl papir gumb 5) priporočljivo je, da kupite dve, širok in ozek, da izpolnjujejo svoje različne potrebe

Specifikacije:

Pogoj: 100% Čisto Nov Material: Plastika Dolžina: Pribl. 27 cm/10.63 v Barva: Oranžna Teža: Pribl.122 g/4.3 oz(dva) Aplikacije, ki Obsega: Nakit, orodje za brušenje in poliranje

Package inchde:

1 x šmirgl papir Ravnilo