Cevi, Pnevmatike, 16X3.0 76-305 e-Kolo Plin, Električni Skuterji Električni Skuter Pnevmatike Pribor napihljive Pnevmatike

Oznake: zgornji popusti vrh essentials, nakit, orodja, oprema, zgornji popusti vrh essentials avto smerniki žarnice(led), novi modi vrhnja oblačila modra svetloba blokiranje očala, španija je risanka natisne nakit, pribor obeske, španija je v modi v vratovi ženska oblačila cardigan, ozki množici stroškovno učinkovitost pet nadzor psa obleke, nositi hlače v nosečnosti (spomladi in jeseni) jeans, španija je osvetlitev razsvetljava, luči, razsvetljava raste svetilke, ženske udobno spanje jumpsuits playsuits bodysuits.

• Fit: Ustreza veliko plin in električni skuterji e-Kolo
  • Vrsta: eBike Električni Skuter Pnevmatike
  • Notranji premer: 305 mm
  • Model: 16 X 3.0 / 76-305
  • napihne, da: 250kPa
  • Material: Visoka kakovost butil gume
  • Max Obremenitev: 100 kg (220 lbs)
  • Številka Modela: 16 X 3.0 / 76-305
  • vzorec: H5102 ali drugi

Pnevmatike 16 X 3.0 / 76-305 ustreza Veliko Plin, Električni Skuterji in e-Kolo 16X3.0 Material: Butil Gume Cevi Velikost: 16 X 3.0 / 76-305 , Notranji Premer 305 mm, zunanji Premer 16 cm, širina 3 cm.napihne, da 250kPa Max Obremenitev 100 kg / 220 LBS Fit: plin in električni skuterji e-Kolo Mini crosser/Mini dirt bike Pakiranje vključujejo: 1pcs v Pnevmatikah Upoštevajte, da kupec: Vzorci niso isto kot fotografijo, H-5102 H-5146 ali drugih, bi nam pošljete naključno.