Samo Zamenjava Glavo Las Clipper Rezilo Hair Trimmer Nož Glavo Za LILI cippers 666 5630 1600 9555 9333 L8 L12 293 295 126

Oznake: hair trimmer noč, fine hair trimmer, konec brivnik, clipper olje, prenosne električne clippers, clipper lase, filter napa, zamenjava glavo las clipper rezilo, titana rezilo hair trimmer, pusy lase trimer.

• Velikost: Suitable for LILI models
  • Material: Titana Jekla +Keramične/jeklo
  • Blagovna Znamka: LILI
  • Postavka Vrsta: Hair Trimmer
  • Številka Modela: LILI rezilo
  • Blago Certifikat Kakovosti: ce

Samo Zamenjava Glavo Las Clipper Rezilo za ZP-680

Package :

Samo Rezilo * 1

Opomba: Ta povezava samo prodaja rezila model zp-680 primerna Le za LILI clippers.Če ne najdete rezilo model,vas prosimo, da nas kontaktirate.

Prosimo, pišite nam: Če niste zadovoljni z našimi element, prosimo naročila nam v dveh tednih .Mi vam bo nadomestni (boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina)ali vračilo kupnine.Smo derectly tovarne,Če obstaja kakršen koli problem z našim izdelkom,vas prosimo, da nas kontaktirate.Če niste prejeli blago v varstvo času ,vas Prosimo, da nas kontaktirate,bomo rešiti problem za vas v najkrajšem možnem času.Druge Politike: Parcela časa Obdelave: 1-5 dni(razen počitniških) in ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Vsa sporočila, ki bi se odgovori v roku 2 delovnih dan na splošno.Če ga niste prejeli,prosimo, ponovno pošlji ga ali počakajte nekaj časa potrpežljivo.Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen.Zato, ker bomo le sledite naslov, ki ga pustite za pošiljko.Najlepša hvala.

Zabi Sag
2020-10-06