5pcs Večkratno uporabo Silicijevega Stretch Pokrovi Univerzalni Pokrov Silikonski Hrane Zaviti Skledo Loncu Silikonski Pokrov Pan Kuhinja Zamaški Gargets

Oznake: pokrov razlitja zamašek, kuhinja orgle, pokriva pečenje, stekla pot pokrov, ponovno silikonski stretch pokrovi univerzalni pokrov, univerzalno sesalno pokrovi, pokrov štedilnik, mešalne sklede zajema, pokrov silicij, kuhinja utensil.

• Blagovna Znamka: EECOO
  • Certificiranje: NOBEN
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Material: Gume
  • Vrsta: Kuhanje Deli
  • Kuhanje Deli Vrsta: Pokrovi

Lastnosti: Izdelan iz visoko kakovostnih in hrana razred silikonski material, BPA free, čvrst in vzdržljiv.Nizke temperature in visoke temperature odporen, se lahko uporablja v mikrovalovni pečici.Non-toksične, neškodljiv in okolju prijazen, varen za uporabo in ne vpliva na okus hrane.Lepo kuhinjski pribor za kuhanje, prinaša veliko udobje za vaše kuhanje izkušnje.Ima dober učinek na hrano, ohranjanje in hkrati ohranja mikrovalovna pečica stran od nafte.

Specifikacija:

Pogoj: 100% Čisto Nov

Material: Silikon

Temperaturno Območje: -40℃~+240℃

Uporaba: bar, restavracija, domače

Velikost Izdelka: Pribl.

#1: Pribl. 10*10 cm / 3.9*3.9 v

#2: Pribl. 15.5*15 cm / 6.1*5.9 v

#3: Pribl. 20.5*20 cm / 8.1*7.9 v

#4: Pribl. 27*26 cm / 10.6*10.2 v

#5: Pribl. 30.8*29.8 cm / 12.1*11.7 v

Package seznam:

5 * Pokrov

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno od pravega predmeta.Prosimo, da pravega, kot standard.

C4u4m Y3ugjrlngh3o Dn
2021-01-31
Tightly does not hold do not recommend