Novo Pol Prsta Kolesarske Rokavice Z Ledom Tkanina Dihanje Roko Rokavi Poletje Non-slip Športne Rokavice Mtb Kolo Cestno Kolo Rokavice

Oznake: preverite skinny hlače, checkbook da poceni, preverite ventil aluminija, preverjeno vrečko s pravicami do, preverite majica debelo, preverite kariran jurk velikost, preverite visoko neck majica, preverjeno bluzo design, preverite tkanine ab slog.

• Spol: MOŠKI
  • Funkcija: stroj
  • Material: Poliester
  • Postavka Vrsta: Rokavice & Palčniki
  • Šport Tip: Kolesarjenje
  • Vrsta: Pol Prsta
  • Številka Modela: GWS01

Predmeti

Funkcija

Dihanje,Non-zdrsa,Šok absorpcije,Anti-opekline

Velikost Grafikona

Če niste prepričani o velikosti, prosimo, obrnite na nas.Najlepša hvala

Značilnosti

1. Integrirano obliko rokavice in rokavi。 2. Roko rokav uporabo Ledu, Lycra,Lahki in dihanje,se Prepreči opekline 3. Strani prsnih uporabo najnovejših sestavljena očesa in ripstop tkanine 4. Palm z debelo usnje, tri-deli shockproof Modul se bo zaščito dlani, ne bolečine, močne obrabe 5. Primerna za gorsko ali cestno kolo!Ali so dolge ali kratke dirke uporabljajo, so zelo dobro!

Producet Kažejo

Integrirano obliko

Rokavice z roko rokav,Zaščito na obeh rokah in roke

ICE Lycra Rokavi

Lahke in visoko elastičnost, dihanje in udobno

Enostaven za nošenje

Barvni zaslon

Multi barvne možnosti

O Ladijski

1. Običajno pošljemo pošiljk v roku 3 delovnih dni po tem, ko oddate naročilo. 2. Po tem, ko smo posodobitev številko za sledenje, lahko sledite približno 2 do 5 dni 3. Če želite hitreje pošiljko, je ok, lahko izberete EMS, DHL

O Vrnitvi

1. to lahko vrnete v roku 7 dni za dostavo.če to ni naša krivda, kupec morali plačati stroške pomorskega prometa.

O Velikosti Informacije

1. Mi imamo velikost grafikona, če se ne morete odločiti, vašo velikost potem se lahko obrnete na nas, mi vam bo dala nekaj predlogov

O Plačilu

Trenutno lahko Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney in bančno nakazilo za plačilo naročila